amirmehdii مدیر عضویت: 1403/04/08 تعداد پست: 1295 عنوان حس ششم واقعی 🌾 | مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 27 پست دوستان چوب لیمو و مقداری نمک نیاز هست یه آتش کوچیک درست کنید نمک روی آتش بریزید سوالتون رو تصور کنید و اطلاع بدین دوستانی که انرژی منفی داشته باشن واقعا نمیتونم چیزی بگم .. 1403/05/15 | 23:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کبوتر_دل عضویت: 1403/01/17 تعداد پست: 1064 زیاد هست قلیونی ها زیاد استفاده میکنن ذغال قلیون؟دارم دارم😂 میشه برام صلوات بفرستی؟الهم صل علی محمّد و آل محمّد و عجل فرجهم🤍
amirmehdii مدیر استارتر عضویت: 1403/04/08 تعداد پست: 1295 بدبختی اینه بدون بیمست و به ماشین خارجی هم زده 💔 دردم من به کی بگم سخته اما میگذره راستی ماشین خارجی بزنه در حد دنا باید خسارت پرداخت کنه طبق قانون
amirmehdii مدیر استارتر عضویت: 1403/04/08 تعداد پست: 1295 ذغال قلیون؟دارم دارم😂 اگه شعله داشته باشه مشکلی نداره
تدلیس عضویت: 1402/08/24 تعداد پست: 6490 سخته اما میگذره راستی ماشین خارجی بزنه در حد دنا باید خسارت پرداخت کنه طبق قانون اره میگذره اما با درد و رنج میگذره نمیدونم در چه حد خارجی بود ولی فکر کنم خیلی خارجی بود که داشت ناله میکرداگر خیلی ازون باکلاس ماشینا بود پرداختش چه جوریه ؟ مثل بقیه ماشینا ؟ بهای سنگینی دادم تا فهمیدم ، کسی رو که قصد ماندن ندارد ، باید راهی کرد . 🥺💔
nemochan عضویت: 1403/04/16 تعداد پست: 244 نه نه نمیشهه همه چی من بود رابطمون فرق داره مثل رفیقای الکی نیستم تمام شادی ها و غمامون و باهم تقسیم ... باشه پس انشالله بخیر و خوشی تموم بشه
کبوتر_دل عضویت: 1403/01/17 تعداد پست: 1064 اگه شعله داشته باشه مشکلی نداره الان برم بذارمش رو گاز شعله دار شه؟ میشه برام صلوات بفرستی؟الهم صل علی محمّد و آل محمّد و عجل فرجهم🤍
amirmehdii مدیر استارتر عضویت: 1403/04/08 تعداد پست: 1295 اره میگذره اما با درد و رنج میگذره نمیدونم در چه حد خارجی بود ولی فکر کنم خیلی خارجی بود که داشت نال ... هرماشینی گرون تر از دنا باشه به قیمت دنا باید خسارت بهش داد بیمه بدنه توی ماشین های گروه اجباری هست بقیه خسارت باید از بیمه بدنه خودشون بگیرن
amirmehdii مدیر استارتر عضویت: 1403/04/08 تعداد پست: 1295 الان برم بذارمش رو گاز شعله دار شه؟ نه با گاز نه آتش گاز خرابش میکنه سوخت فسیلی انرژی منفی داره
تدلیس عضویت: 1402/08/24 تعداد پست: 6490 هرماشینی گرون تر از دنا باشه به قیمت دنا باید خسارت بهش داد بیمه بدنه توی ماشین های گروه اجباری هست ... بیمه نیست هیچی همه رو باید از خودش بده یعنی به قیمت دنا یعنی قیمت خرید یک ماشین دنا ؟؟؟ مثلا اگر ۵۰۰ میلویبنه باید پنصدد تومن بذه ؟ تو رو خذا اگر اطاعی میدونین بگین 🥺 من اصلا حالم نیست بهای سنگینی دادم تا فهمیدم ، کسی رو که قصد ماندن ندارد ، باید راهی کرد . 🥺💔
amirmehdii مدیر استارتر عضویت: 1403/04/08 تعداد پست: 1295 دوستان هیچ حس ششم هیچ راهی وجود ندارد که آینده رو ببینید آینده رو خودتون باید بسازید هیچ کسی جز خودتون نمیتونه آینده رو ببینهفقط میخواستم جمع کنم اینجا واقعااااا میگممممم