2777
2789
عنوان

تپ تپ

68 بازدید | 6 پست

هرتاپیکی میرم تپ تپ میترکه 😂

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
فکر کردم همستره😂😂

😂

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

امروز بهم گفت ک ایفون بگیذی برای خودت میام خواستگاریت

گفتم هول شوهر نیستم و مسخره کرد گفت اره بابا

دوباره گفتم بهش برخورد

گفت باشه بسه

باشه دیگه اینقدر نگو

چه حسی میگیری؟

شوخی میگفته یا از قصد میخواست نظرمو بسنجه

از خزر تا خلیج فارس جای زخم گلوله هاست " مگه میشه" ایران را به بیگانه داد

امروز بهم گفت ک ایفون بگیذی برای خودت میام خواستگاریتگفتم هول شوهر نیستم و مسخره کرد گفت اره بابادوب ...

از قصد بوده

فدای تو بشم من

خدانکنه عزیزمی 

2790
2778
2791
2779
2792