2777
2789

دیگه انگیزه ادامه دادن ندارم،دوتا بچه کوچیک دارم با یه شوهر بدرد نخور؛ خانوادم از همشون بدرد نخورتر 

هرچی تحمل کردم همه چی بدتر شده

پیش تراپیست هم رفتم میگه باید شغل. داشته باشی تا بتونی بقیه کارارو پیش ببری

من چطور میتونم سرکار برم وقتی کسیو ندارم بچه هامو کمک بده 😭

شوهری ک هی امروز فردا میکنه و چندرغاز درمیاره 

سر یه کار ثابت نمیره منو دق داده تا کار جور کنه و بشینه پاش

دلم کمی آرامش میخواهد...

از خودکشی میترسیدم ولی الان دیگ انگار نمیترسم 

ولی تمام فکرم پیش بچه هامه 

تنها آدمایی ک هنوز منو دوس دارن و بهم احتیاج دارن

ولی چطور میتونم مادرخوبی باشم وقتی که داغونم و از جایی شارژ نمیشم 

یه همدم ندارم و دارم دق میکنم تاکی میتونم مغز دوستامو با غصه هام بخورم 

کاش از شوهر شانس اورده بودم ...

دلم کمی آرامش میخواهد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هووف مشاورای بدرد نخور اره سخته ولی یادته نره بعد سختی قطعا اسونیه عزیزم

من الان مدتهاس تو سختیم 

کی تموم میشه 

مثل جهنم شده.دارم میسوزم هرروز 

قبلا انگیزم خیلی بالاتر بود ولی الان واقعا بزور دارم فقط حرکت میکنم همین 

دلم کمی آرامش میخواهد...

عزیزم منم این احساسی که باید این زندگیو تموم کنم داشتم و بایه مشاور در جریان گذاشتم متاسفانه وقتی با درد و اشک همه حرفایی که رو دلم سنگینی میکرد رو بهش میگفتم تهش اینجوری بود که حرفام اصلا براش مهم نبودن و فقط پول براش مهم بود بخاطر یه ادم که نمیتونه هیچجوره با چند کلمه درکت کنه از تصمیمای خودت قطع امید نکن اگه نتونستی شغل پیدا کنی اگه نتونستی ازدواج موفق داشته باشی اگه احساس کردی ادامای اطرافت بدرد نخورن خودتو نباز این دنیا و اون دنیا فقط خودتو داری به خودت امیدوارباش تن سالم داری بچه هات سالمن ادمی که تن سالم داره هر دیقه یه امیدی هس اگه الان نمیتونی شغلی داشته باشی بعدا چرا نتونی 

دوست داری چه چیزایی داشتی که الان نداری؟ منظورم اینه که چه چیزایی تو زندگی بیشتر ازارت میدن که فکر ب ...

پولامو جمع و جور کرده بودم ک دماغمو عمل کنم ازم گرفت 

طلاهامو ازم گرفت 

داشتم اموزش میدیدم برم سرکار هیچکدوم همراهی نکردن و سد راهم شدن

دوس داشتم یه شوهر نرمال داشتم ک یه کار درست حسابی داشت صبح میرفت شب میومد و مثل همه مردم عادی برای جمعه ها و تعطیلیامون برنامه میریختیم و زندگیم سر برنامه بود همین 

دلم کمی آرامش میخواهد...

متاسفانه منم حال درست درمونی ندارم 

از همه بریدم 

هیعی

آواز قو" این اصطلاح از یک باور قدیمی سرچشمه می‌گیرد که قوها قبل از مرگ زیباترین آواز خود را می‌خوانند. در واقع، این اصطلاح به این معناست که فرد قبل از پایان کار خود اونو به بهترین روش انجام میده مثل قو باشیم تا آخرین لحظه تلاش کنیم و آخرشو قشنگ تموم کنیم

عزیزم منم این احساسی که باید این زندگیو تموم کنم داشتم و بایه مشاور در جریان گذاشتم متاسفانه وقتی با ...

حرفات بیشتر از حرفای مشاور امیدوارم کرد 😭😭

بهم گفت ریشه مشکلاتت خیلی عمیقه و جلسه ها خیلی طول میکشه و باید پیش روانپزشک هم برم اونم یه هزینه ی جدا و زیاد دیگه 

گفت اگر روانپزشک نری دارو مصرف نکنی ممکنه خودکشی کنی 

از همیشه بیشتر ناامید شدم

دلم کمی آرامش میخواهد...

بچه ها گناه دارن

چطور دلت میاد؟!!

هیچکس جز تو بدردشون نمیخوره 

دوست داری مردم با ترحم و نگاه بد به بچه هات نگاه کنن و پشتشون حرف بزنن!

شاید حق داشته باشی

ولی این مشکلات مقطعیه؛ ایشالا حل میشه 

داخل خونه شاید بتونی چیزی درست کنی بفروشی مثل کیک؛ ترشی و.... کار در منزل داخل آگهی های سایت دیوار و شیپور بگرد شاید بود

متاسفانه منم حال درست درمونی ندارم از همه بریدم هیعی

تو مشکلت چیه؟ 

واقعا من باخودم فک میکنم از وضع من بدتر هم هس😑

از همه سختترش قسمت پدرمادرمه ک مثل دشمنن باهام

دلم کمی آرامش میخواهد...

با خودکشی چیزی جز خروار خاک و عذاب قبر و قیامت نصیبت نمیشه؛ اونوقت پشیمون میشی ولی راه بازگشت نداری 

حیفه جوونی 

شاید آینده خوبی در انتظارت باشه 

عاقلانه تصمیم بگیر 

بیشتر فکر کن

احساسی نباش

خانوادت گناه دارن

کلی حرف باید بشنون و یک عمر شرمنده حرف و نگاه فامیل و همسایه و مردم باید باشن

باعث تاسفه

این افکار گذرا هست و ارزش فکر کردن نداره

خودتو سرگرم کن با کار ؛آشپزی؛ تفریح ؛دوستات ؛خانواده و....

بچه ها گناه دارنچطور دلت میاد؟!!هیچکس جز تو بدردشون نمیخوره دوست داری مردم با ترحم و نگاه بد به بچه ...

من حرف پسرم دلمو سوزوند ک بهم گفت تو چرا با منو داداش و بابا انقدر بدرفتاری نیکنی همش جیغ میزنی عصبانی ای‌

من دوروز دیگ چطور ب این بفهمونم مسبب این حال داغونم خود باباته

دلم کمی آرامش میخواهد...
حرفات بیشتر از حرفای مشاور امیدوارم کرد 😭😭بهم گفت ریشه مشکلاتت خیلی عمیقه و جلسه ها خیلی طول میکشه ...

ببین اصلا نا امید نشو مرگ و خودکشی اخرین راهه .اول باید همه ی راه ها رو امتحان کنیم بعد به اون مسائل فکر کنیم.روانپزشک و دارو خیللیی میتونه موثر تر باشه تا روانشناس چون دارو کم کم اون افکار مزاحم رو از مغزت دور میکنه.من همه ی اینا رو گذروندم.دوبار اقدامو...