2777
2789
عنوان

گهواره برقي

270 بازدید | 17 پست

سلام دوستان

وقتتون بخير

سر بچه اولم ميخواستم بگيرم

همه گفتن به درد نميخوره

سر دومي همسرم ميگه بگيريم شايد بچه توش موند

كسي اينجا داشته؟راضي بودين؟

مليكا هستم🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من راضیم گرون بودولی خوب بودشباتاصبح میزاشتم بجه دومیم می خوابیدبااینکه گرون بودولی خوب میرزیدمن ۱۲میلیون گرفتم هم گهواره برقیه هم صندلی غذاخوری 

برای درست شدن زندگیم صلوات می فرستی ❤️❤️❤️

من از این گهواره سنتی ها که تلویزیون تبلیغ میکرو خریدم خیلی خیلی راضیم دختر عمه ام دوقلو پسر داره واسه اونا گهواره برقی خریده خودش میگه که خوبه راضیه

بزرگی به سر وصدا و هیاهو نیست نام بزرگترین اقیانوس، آرام است

من راضیم گرون بودولی خوب بودشباتاصبح میزاشتم بجه دومیم می خوابیدبااینکه گرون بودولی خوب میرزیدمن ۱۲م ...

عزيزم گهواره اي كه صندلي غذا ميشه؟

يا تاب برقي كه صندلي غذا هم هست؟

بيشتر كاراييش براي كوليك برام مهمه

مليكا هستم🥰
عزيزم گهواره اي كه صندلي غذا ميشه؟يا تاب برقي كه صندلي غذا هم هست؟بيشتر كاراييش براي كوليك برام مهمه

گهواره برقی که صندلی غذامیشه ارتفاعشم تنظیم میشه 

برای درست شدن زندگیم صلوات می فرستی ❤️❤️❤️

من از این گهواره سنتی ها که تلویزیون تبلیغ میکرو خریدم خیلی خیلی راضیم دختر عمه ام دوقلو پسر داره وا ...

اونا هم شنيدم خيلي عالين

ولي فكر ميكنم براي بچه اول خوبه

وقت داري بشيني تكونش بدي

بچه دوم كه مياد

اولي هم هست 

همش ميگه بيا با من بازي كن🤦🏻‍♀️

مليكا هستم🥰
اونا هم شنيدم خيلي عالينولي فكر ميكنم براي بچه اول خوبهوقت داري بشيني تكونش بديبچه دوم كه مياداولي ه ...

آره مال من بچه ی اول هستش خریدم یک و پونصد بچم کولیک شدید داره خیلی این گهواره خوبه و قیمتش هم برامون مناسبه آره یکسره تکون میدم 🤕

بزرگی به سر وصدا و هیاهو نیست نام بزرگترین اقیانوس، آرام است