2777
2789
عنوان

کمک لطفا

101 بازدید | 2 پست

بچه ها لطفا بگین من باید چجوری رفتار کنم دیگه خستم 

ما مدتها با فامیل ارتباط نداشتیم و زمانیکه ازدواج کردم از شهرمون رفتم و وضع مالیمون ک خوب شد بخاطر کار همسرم برگشتیم ک موقت بمونیم یکی از فامیلا برا فضولی هی میگفت بیاین خونم ببینمتون هی ما طفره میرفتیم اخرش من خاب دیدم خدای نکرده خدای نکرده فوت کرده و دلم طاقت نیاورد و رفتیم دیدنش اونجا شروع کردن ک مثلا برند کفش چی میخری یا طلا از کجا میخری یا لباس خونگیات برند چیه خلاصه دیدم ایما علاوه بر فضولی خیلی شخصیتشون حقیره و فقط پول دارن منم مودبانه جواب دادم چون از طرفی میدونستم میخوان من حرفی بزنم ک برن چو بندازن دختره سایطس و جواب داده (اونا فقط میخاستن من حرفی بزنم ک اون حرفو پخش کنن چ با خونسردی چ با لحن تند میگفتم کار خودشونو میکردن) منم خودمو کنترل کردم و لبخند میزدم. بحق این شب واگذارشون به خدا.

چند وقت پیش هم دختر عموم گفت بیا ببینمت بعد همش با لب و لوچه و اشاره چش ابرو تمسخر میکرد مثلا لبشو اویزون میکرد و میگفت من هرگز نمیتونم تو خونه کوچیک زندگی کنم یا میگفت من بچه هرچقدر خوشگل باشه لباسش ک برند نباشه زشتترین بچه میشه و مثلا میگفت خدا شانس بده تو شوهرت خیلی هواتو داره ( درحالیکه تو تاپیک قبلیم ک مال ظهره درد دل کردم و از زندگیم گفتم) اونروزم با لبخند و ارامش طی شد ولی الان میگم فردا ک قراره ببینمش چجوری رفتار کنم ک بفهمه اونم شخصیتش حقره برام و به چشمم نمیاد .

بیشتر با نگاه مثلا از بالا تا پایین یا زوم کردن رو کفش و لباسم میخاد ضایم کنه ک حرفیم نزده باشه و من واقعا اذیت میشم.

.

.

من خیلی مراعات میکنم من بچه ک بودم مشکلاتی تو خانواده داشتم ک تا بیام دفاع کنم اونا رو ضمیمه میکنن و پشت سرم بد میگن

.

.

آفرین جوابشون رو نده به قول دکتر سوگل طهماسبی بعضی ها نمیتونن کمالی (حالا از هر مدلش مثل آگاهی ، زیبایی ، ...)در دیگری تحمل کنند و شروع میکنن به سرکوب اون فرد و آزار و اذیتش و همه ی اینها از یک چیز نشات میگیره اینکه اون فرد از خودش و عملکردش راضی نیست ،و ضمیمه میکنن به قول حافظ

کمال سر محبت بین نه نقص گناه 

که هر که بی هنر افتاد نظر به عیب کند 

و به قول مولانا

هین کمالی دست آور تا تو هم

از کمال دیگران نفتی به غم 

و در کل با آدم های سمی رابطت رو‌کم کن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.