2777
2789
عنوان

بی ادبی همسرم نسبت به خانوادم

1226 بازدید | 83 پست

دوستان خانم بنده حتی وقتی عصبی نیستش نسبت به خانوادم مخصوصا مادرم بی ادبی های خیلی بدی انجام میده و هر چی بهش میگم تمومش کن و باهاش حرف نمیزنم هم ادامه میده و خودش مشکلی با این کارش نداره و من به شدت ناراحت میشم ، هر کاری میکنم فایده ای نداره و بیشتر لجبازی میکنه ، مادرم هم بنده خدا آدم خیلی خوب و دوست داشتنی ای هستش و اصلا کاری به ما نداره و اذیتمون نمیکنه ، من نمیدونم چرا همسرم این رفتار رو انجام میده و دلیلشم نمیگه 

کسی مورد مشابهی داشته ؟ راه حلی میدونین ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما مادرتون یه بدی در حقش کرده

وگرنه بی دلیل امکان نداره کسی اینجوری کنه

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...

کارت زیپاد بگیرین برای بچه هاتون  خیلی خوبه عالیه ولسه پول تو جیبی بچه ها واسه مدرسه.  وام هم داره لطفا کد  من رو بزنید دوستان ۴۲۰۸۱۲۹۲

واسه بچه های ۵ سال تا ۱۸ سال هست. کارت بچه ها میاد دم در  کلا اینترنتیه

همین که برنامه رو نصب کنید پنجاه تومن هدیه میده. کد خودتون رو هم به دوستاتون بدین ۳۰ تومن هدیه میده بهتون

خدایا هزاربار شکرت منو لایق داشتن دو تا فرشته دونستی کمکم کن ب نحو احسن دخترامو تربیت کنم👨‍👩‍👧‍👧

عذر میخام برادر درون خلوت همسر محترمتون ومادر بزرگوارتون ناراحتی پیش نیمده یا خدایی نکرده سوءتفاهمی؟

در خواست دوستی نکن.....آقای نامحترم خجالت بکش....همه رو مث خودت لجن نبین همه مث تو نجس نیستن تواگرمرد بودی وسط تاپیک خانما نبودی لعنت بهت بیشرف

بزنش چاره نیست احترام مادر واجبه حتی مادر شمر شما ک‌ سهله

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

ببین کار همسرتون اشتباه هست

ولی شاید همسرتون بعنوان عروس رفتارهایی می بینه از مادرتون که از نظر شما که پسرش هستید کار اشتباهی نباشه

ولی من باز کار همسرتون رو تایید نمیکنم چون به هرحال مادرتون بزرگترن و باید بهشون احترام بذارن

به نظرم جوری رفتار نکنید که همسرتون فکر کنن شما پشت مادرتون هستید چون رفتارهاش بدتر میشه

گاهی حق رو بهش بدید وبگید بخاطر من به مادرم احترام بذار

uupload.ir/view/inshot_۲۰۲۵۱۲۱۷_۲۳۴۲۵۵۱۷۸_zpbs.mp4/