2777
2789
عنوان

بی ادبی همسرم نسبت به خانوادم

| مشاهده متن کامل بحث + 1226 بازدید | 83 پست
خدایی خانم منم مثل خانم شما هست کار هر روزش هست نمیدونم چیکار کنم خسته شدم

مقابله ب مثل کن تا بفهمه چه سخته 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادرتون از نظر شما خوبه حتما دلیلی برای کاراش داره .جلو خانوادت بیشتر بهش محبت کن و مطابق میلش رفتار ...

جلوی خانوادم از گل نازکتر بهش نمیگم ، تو خونه دعوا داریم گاهی ولی جلوی دیگران واقعا هیچی نمیگم من

از نظر همه مادرشون فرشتس! نظر زنت باید دید چیه؟ و مشکل کجاست! هیچ مادر شوهری جلوی پسرش بد رفتاری نمی ...

ن مسئله اینه اصلا وقت نداشتن ک بخوان با هم تنها باشن حتی ، واقعا مطمئنم مادرم اشتباهی نکرده

جلوی خانوادم از گل نازکتر بهش نمیگم ، تو خونه دعوا داریم گاهی ولی جلوی دیگران واقعا هیچی نمیگم من

بازم با خوبی تو‌خلوت ازش بپرس.بهش بگو تا یه حدی با رفتارش میتونی کنار بیای .

تو دعوایی که میکنید علت رفتارش رو چی میگه واقعیت بگو تا درست راهنمایی بشی

ببین کار همسرتون اشتباه هستولی شاید همسرتون بعنوان عروس رفتارهایی می بینه از مادرتون که از نظر شما ک ...

مسئله اینجاست ک ب خود من هم خیلی بی احترامی میکنه مخصوصا تو جمع دوستانمون یا جلوی خانوادمون و من تا جایی ک میشه هیچی نمیگم بهش ک ی وقت ناراحتی ای پیش نیاد

ن جدا اصلا پیش نمیاد بخوان با هم بحرفن تازه نامزد کردیم

البته شما دوران نامزدی هستی اصلا نرمال نیست بعدا که ازدواج کردین برات داستان میشه 

من 12 ساله ازدواج کردم اولش اینجوری نبود

این بیشه ماست که بیچاره کند شیران را
ن اصلا پیش نیومده تنها بشن

اخه ببخشید ناراحت نشید بیخود وبی جهت نمیشه ریشه یابی کنید زیر نظر بگیرید من نمیگم خدایی نکرده مقصر مادرتون هستند بااحترام وآرامش با محبت باسیاست باهمسرت صحبت کن بی دلیل نمیشه همه ما واسه اینکه از یک شخص متنفر بشیم دلیل داریم بی دلیل نمیشه

در خواست دوستی نکن.....آقای نامحترم خجالت بکش....همه رو مث خودت لجن نبین همه مث تو نجس نیستن تواگرمرد بودی وسط تاپیک خانما نبودی لعنت بهت بیشرف