2789
عنوان

الکی از زبون بچه های مناطق محروم حرف نزنین (کنکوری ها بیاین)

| مشاهده متن کامل بحث + 529 بازدید | 71 پست
الان مثلا این نهایی خیلی با اوضاع بچه های مناطق محروم جوره؟والا دانش اموزی که تو شهر بود به زور قبول ...

خب اگه عمومی ها برگردن بدتر میشه که میدونی چقدر باید عمومی تستی بخونن؟ یارو ریدینگ زبانشو نمیتونه حل کنه بعد بره تست زبان بزنه؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بله دوستام رو دیدم از پس نهایی بر اومدن اما چون استاد خوب نداشتن واسه عمومی ها و تست هاشون بشدت سخته ...

اونی که کل سال میخونه نهاییش عالیه 

تو این دوره زمونه فقط نصف بچه ها شایدم کمتر اینطورین

میدونی من امسال کنکور دادم

میدونی چقدر هزینه برای همین نهایی شد؟

به راحتی میتونم بگم با هزینه تستی برابری میکنه

انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

خب اگه عمومی ها برگردن بدتر میشه که میدونی چقدر باید عمومی تستی بخونن؟ یارو ریدینگ زبانشو نمیتونه حل ...

فکرمیکنی معدل نیاز به خرید کتاب های تشریحی نداره؟وقتی سر ۲۵صدم نمره جنگه

کوردم و کردستانیم🤍...خدایا تو بساز،تو بسازی قشنگتره
درسته ولی الانم بازم همون اشه و همون کاسه همین موسسه های کنکوری و....کلی کلاس های VIP فقط برای نهایی ...

اون مافیا تا قیام قیامت هستن 

اما چون اونا هستن باید عمومی برگرده؟باید کنکور غیر استاندار عمومی رو برگزار کنن؟

برای عمومی نهایی کلاس لازم نیست اما برا کنکور حتما لازم و هزینه ده برابر

اون مافیا تا قیام قیامت هستن اما چون اونا هستن باید عمومی برگرده؟باید کنکور غیر استاندار عمومی رو بر ...

والا امسال امتحان زبان کم از کنکورایه قدیم نداشت بعدم تصحیح ورقه خیلی سلیقیه راحت میشه نمره رو کم داد یا زیاد 😐

وای از این عمر که با می‌گذرد، میگذرد :)

اون مافیا تا قیام قیامت هستن اما چون اونا هستن باید عمومی برگرده؟باید کنکور غیر استاندار عمومی رو بر ...

هنوز نهایی دوازدهم ندادی که میگی نیاز به کلاس و...نیست

هنوز نمیدونی جنگ و رقابت سر ۲۵ صدم یعنی چی

دلتو خوش کردی به حرف بقیه که میگن کتابو کامل بخونی همونه

سوالات نهایی دوازدهم ندیدی که ببینی تدریس معلم مدرسه دولتی به درد خودش میخوره

خودتو گول نزن تو این راه هرکی پول ریخت تو حلقوم این مافیا راه راحتری گذروند

انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

فکرمیکنی معدل نیاز به خرید کتاب های تشریحی نداره؟وقتی سر ۲۵صدم نمره جنگه

تو بری یه کتاب کمک آموزشی تشریحی واسه این درسا بخری خیلی ارزون تر و راحت تر از تست زدنشونه که خود معلمم حوصله نداره اون تستای مزخرف عربی و زبان و ادبیاتو حتی بخونه