2777
2789
عنوان

خانما میشه بهم کمک کنین

197 بازدید | 26 پست

خانما میشه یه چند تا اسم دخترونه بهم پیشنهاد بدین برا نی نیم میخوام ولی هنوز اسمی که باب دلم باشه پیدا نمیکنم

من مامان یه پسر شیطون و نازم و یه دختر کوچولوی زیبا دارم بهترین روز زندگیم وقتی بود که صدای گریه‌ی دختر کوچولوم و شنیدم خوب یادمه 1403/5/17دنیای من چشمای کوچولوشو به دنیا باز کرد🥺❤️شما دوتا دلیل خنده های من و بابایین😍

تیارا 

'الَلَـﮬ‌ﮧَـمﷺصََلَِّﷺوََسََـــلَِّـم 💜وََبََارَِكَ عََلََىَﷺ🌼مـَُحَـمـََّـــــدٍَ ﷺ👑◯وِأّلَهِ وِصٌحٌبِهِ أّجِمَعٌيِّنﷺِ‏                 ٭• •🌙  . ‏      .  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم رژیم خاصی واسه دختر انجام دادی؟

نه عزیزم راستش اصلا قصد بچه دار شدن نداشتم اونم الان ولی یه دفعه ای شد ولی خب میدونی من خیلی سردی میخوردم شایدم ربطی نداشته باشه ولی خب من یادمه مامان‌بزرگم همیشه میگفت اگه پسر میخوای رحمت و گرم نگهدار اگه دختر میخوای رحمت و سرد کن 

من مامان یه پسر شیطون و نازم و یه دختر کوچولوی زیبا دارم بهترین روز زندگیم وقتی بود که صدای گریه‌ی دختر کوچولوم و شنیدم خوب یادمه 1403/5/17دنیای من چشمای کوچولوشو به دنیا باز کرد🥺❤️شما دوتا دلیل خنده های من و بابایین😍
من اگه روزی دختر دار بشم اسمشو .ماهورا. میزارم به معنی زیبا تر از ماه بارداری برام دعا کن این ماه دخ ...

انشالله که یه دختر خوشگل و کوچولو و تپلی گیرت بیاد عزیزم هر چی خیره همونه اسم قشنگیه ولی میدونی خواهر شوهرم میگه یه اسم بذار به پسرت بیاد ولی من نمیخوام اسمش به پسرم بیاد یعنی برام فرق نداره 

هرچی بلد بودم گفتم ایشالله بسلامتی بغلش، کنی🥲♥

مرسی عزیز دلم زحمت کشیدی

پناه _ماهور_ماهلین_هایلین_یسنا_حلما_ضحا_رستا_مهوا_هانا_نورا_آواساحل _دلارام _مهدیس_ همتا_حدیث_رزا_

هایلین و بعد مسخره نمیکنن آخه میخواستم بذارم هایلین جاریم گفت این اسمای عجق وجق و از کجا میاری ی اسم بذار معنی بده