2777
2789

برای حذف تاپیک.... تاپیک ایشونو بخونید داخلش همون اول توضیح کامل دادن و ساعات و روزهای حذف مشخصه و فقط روزی یه لینک تاپیک میفرستید که حذف بشه و با محتوای خصوصی و خانوادگی .... اونم در ساعات مشخصی و روزهای مشخص شده باید به پیام خصوصی نی نی یار یک بفرستید و اون دسته از تاپیکاتون که پستی نداره هم با اون سه نقطه زیر پست تاپیکتون میتونید حدفشون کنید

@niniyar_1    

@niniyar_1  

درخواست گزارش هم برای حذف تاپیکاتون ممنوعه باعث تعلیقتون میشه و کسی که گزارش بزنه براتون

@_mahyar   

روزهای زوج از ساعت ۱۰.۳۰ تا ۱۲ و ۲ تا ۳ لینکشونو بفرست واسه نی نی یار ۱ . فقطم موضوعات خیلی شخصی و خصوصی رو پاک میکنه. روزی یک تاپیک فقط 

خداوند به من نزدیکترین است
و همیشه حامی من

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام می بخشید داخل یکی از تاپیک ها نوشتین پدرتون به خاطر دیابت چشمش نابینا شده. الان چطورن همون طور موندن؟ پدر من سه ساله به خاطر دیابت و خونریزی چشم آمپول و لیزر انجام میده اما سه ماه پیش یه دفعه چشمش بدتر شد و خیلی دیدش کم شده چیم آمپول میزنه بهتر نمیشه  تروخدا اگر راهی بلدین یا دکتر خیلی خوبی میشناسین بهم بگین ممنونم

سلام می بخشید داخل یکی از تاپیک ها نوشتین پدرتون به خاطر دیابت چشمش نابینا شده. الان چطورن همون طور ...

ببین پدر من فوت شدن زمانی فوت شدن در اثر ایست قلبی بوده اما از یک چشم کم بینا از یک چشم  نابینا شده بود تو سن ۴۰ سالگی 

دکترا شهر ما  از بس لیزر کردن مویرگ  ها چشمش پاره کردن   که نابینا شد از یک چشم اون چشم کم بینا هم دکتر صوفی هست شیرازه تونست یک چشمش براش نگه داره با وجود کم بینایی عزیزم بتونی بروید اونجا عالیه میتونه کمکتون کنه