2777
2789
عنوان

وقتی با نوزادم حرف میزنم

237 بازدید | 10 پست

هروقت با نوزاد ۶ ماهم حرف میزنم عصبی میشه بعدشم جیغ میکشه و گریه میکنه اکثر وقتا هم وقتی بغلش میکنم به اطراف نگاه میکنه و به صورتم نگاه نمیکنه از دور که میبنتمون میخنده و ارتباط میگیره اما از نزدیک نه .توانایی های دیگش مناسب سنش هست اما این نگاه نکردنش کلافم کرده نه که اصلا نگاه نکنه فقط در حد چند ثانیه فوری روش رو برمیگردونه راستی دد یا صداهایی ک بچه های دیگه از خودشون درمیارن رو نمیگه و اکثر مواقع آرومه تو خونه به نظرتون مشکلش چیه؟هرکی تجربه مشابهی داشته یا داره توروخدا بگه خیلی نگرانم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه بچه ها مثل هم نیستن شاید حساس شدی

باباش خجالتیه و کلا از حرف زدن تو جمع و اینا گریزونه میشه از اون باشه به نظرت؟ی وقتایی فکرای بد میاد تو سرم میگم نکنه خدای نکرده اوتیسم داره😔

اینکه میگی از دور اوکیه و چیزایه دیگه ک‌گفتی به‌نظرم نرماله بچت =)نگران نباش

آره ببین مثلا از خواب بلند شدنی میخنده بهم نگاه میکنه یاچهره غریبه دیدنی گریه میکنه تشخیص میده آشنا و غریبه رو ولی در طول روز نگاش ک میکنم نگاهشو میدزده و چجوری بگم حواسش بهم هستا ولی اصن نگاه نمیکنه به صورتم ی وقتایی میگم شاید خسته و کلافه است ی وقتایی هم مث الان بهم میریزم میگم نکنه مشکلی داشته باشه 

باباش خجالتیه و کلا از حرف زدن تو جمع و اینا گریزونه میشه از اون باشه به نظرت؟ی وقتایی فکرای بد میاد ...

نه بابا فکر منفی نکن 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
آره ببین مثلا از خواب بلند شدنی میخنده بهم نگاه میکنه یاچهره غریبه دیدنی گریه میکنه تشخیص میده آشنا ...

استرس مادرانه اس=)

حساس نباش قشنگم

شیش ماه هنوز خیلی کوچیکه همشون همینطورین