2777
2789

خانما این سونو تو هفته هفت انجام شده ولی طبق سونو هفته شش بوده ، قلب دیده نشد به نظرتون پوچه؟؟😔😔😔

میدونم تا هفته دهم وقت هست اما طبق تجربه بگید

سونو هم واژینال انجام داده

حسبی الله ❤
خیلی عجله داری شش هفته خیلی زوده واسه قلب خیلی کم پیش میاد قلب تو این هفته مشخص بشهعجله نکن و استرس ...

آخه هفته هفتم بود طبق پریود درواقع میشه هفت هفته و دو روز 

شما مطمئنید زود بوده؟؟ 

تروخدا برام دعا کنید خستم خسته 

حسبی الله ❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه هفته هفتم بود طبق پریود درواقع میشه هفت هفته و دو روز شما مطمئنید زود بوده؟؟ تروخدا برام دعا کنی ...

آره دختر خیلی زوده

میفهمم چی میگی هر کی حامله میشه میره سونو اگه قلبش تشکیل نشده باشه همین حالو داره

تاریخ ما با سونو همیشه فرق داره مهم تاریخ سونو چون اون بر اساس اندازه جنین یا ساک حاملگی میگه واسه من ۵ روز اختلاف داشت تو ان تی اختلاف شد ۲ روز 

فقط استرس نداشته باش و حسابی هم مراقب خودت باش

آخه هفته هفتم بود طبق پریود درواقع میشه هفت هفته و دو روز شما مطمئنید زود بوده؟؟ تروخدا برام دعا کنی ...

لقاح دیرتر انجام شده احتمالن . ان شاالله ک خیره . چیزایی ک واسه تشکیل قلب خوبه بخورید

. وَقتی‌تاریکی‌آسِمونتو‌مُحاصِره‌میکُنِه،مثلِ‌ماه بِدرَخش!🌙✨ ️ 
آره دختر خیلی زودهمیفهمم چی میگی هر کی حامله میشه میره سونو اگه قلبش تشکیل نشده باشه همین حالو دارهت ...

به خدا اگه خودم بودم یه ذره نگران نبودم شوهرم کلی خوشحاله اصلا براش نگفتم قلب تشکیل نشده گفتم دکتر گفته باید دوهفته دیگه سونو بدی ، توکلم برخداست ...

حسبی الله ❤
لقاح دیرتر انجام شده احتمالن . ان شاالله ک خیره . چیزایی ک واسه تشکیل قلب خوبه بخورید

چی بگم عزیزم قلب به اسپرم ربط داره نه به خوراکی ، توکل برخدا 

حسبی الله ❤
به خدا اگه خودم بودم یه ذره نگران نبودم شوهرم کلی خوشحاله اصلا براش نگفتم قلب تشکیل نشده گفتم دکتر گ ...

قشنگ تا یک ماه دیگه میتونی صبر کنی اصلا عجله نداشته باش

تو گوگل هم بزن میگن چه خوراکی های بخوری برای قلب بچه خوبه اوناروهم بخور

به امیدخدا تشکیل میشه

قشنگ تا یک ماه دیگه میتونی صبر کنی اصلا عجله نداشته باشتو گوگل هم بزن میگن چه خوراکی های بخوری برای ...

ممنون عزیزم توکل برخدا ، صبرم خیلی کمه ولی مجبورم صبر کنم 

حسبی الله ❤

به این نمیگن پوچ.پوچ‌وقتیه که کلا جنین تشکیل نشده باشه.براب قلب هنوز زمان هست انشاالله تشکیل بشه برای بعضیا دیرتره. اما اگه تااین هفته کلا جنین روئیت نشده بود دیگه احتمال خیلی زیاد. پوچ بود.

عزیزم سعی کن اصلا بهش فکر نکنی که استرس نکشی. استرس سمه توی بارداری. من قبلا دوبار بارداری ناموفق داشتم، الان که بهشون نگاه می‌کنم میگم از بس که استرس داشتم و همش توی اینترنت و نی نی سایت داشتم دنبال علائم مختلف می‌چرخیدم.

الان دوباره در حال اقدامم، ولی هر وقت دچار این فکر و خیالا میشم میرم برای خودم توی دفترم یا یه گروه تلگرام تکی با خودم که برای تجربه مادر شدنم ساختم از احساساتم می‌نویسم. و همش به خودم یادآوری می‌کنم که اون بچه چه وقتی توی شکمم هست چه وقتی به دنیا میاد فقط به مادری اروم و شاد نیاز داره تا خوب رشد کنه. پس از خودم این استرس‌ها رو دور می‌کنم و با مدیتیشن یا نوشتن یا هر کار دیگه‌ای که آروم و سرگرمم می‌کنه احساساتم رو مدیریت می‌کنم.
امیدوارم شما هم بتونی همه چیز رو بسپاری به خدا و دکترا و سهمی که الان بچه بهش نیاز داره یعنی ذهن و دلی آروم رو برای خودت بسازی. :***

عزیزم سعی کن اصلا بهش فکر نکنی که استرس نکشی. استرس سمه توی بارداری. من قبلا دوبار بارداری ناموفق دا ...

ممنون عزیزم درست میگی به خدا بارداری قبل از بس تو همین سایتا گشتم بدترین بلا سرم اومد انقد بهم استرس دادن ،  عهد کرده بودم دیگه برای بارداری بعدم انقد سرچ اینا نزنم اما بازم نمیتونم 😭

حسبی الله ❤