2777
2789

طبق شغلی که دارم از نزدیک شاهد زندگی آدمها هستم توی جامعه و می بینم همیشه اونی که برای خودش اَرزش قائل هست و با صداقت و سالم زندگی میکنه خوشبخت میشه چون خوشبختی در ظاهر و قیافه و پول و شغل و تحصیلات ما نیست بلکه اون کسی خوشبخته که از درون غنی هست و رفتاری سالم داره.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوشبختی واقعی به نظر شما در چی هست..

به نظرم ما زمانی که یه پکیج کامل باشیم خوشبختیم ، وقتی که هم خوشگل باشیم ، هم پولدار ، هم سایه پدر مادر بالا سرمون باشه ، و هم همسر متعهد و هم شان خودمون رو داشته باشیم ، و بچه های سالم داشته باشیم . اما ایا ب نظر شما اصلا همچین چیزی ممکنه ؟ من کسی رو نمشناسم که خوشبخت باشه :) خوشبختی روی کره زمین اصلا معنی نداره .

به نظرم ما زمانی که یه پکیج کامل باشیم خوشبختیم ، وقتی که هم خوشگل باشیم ، هم پولدار ، هم سایه پدر م ...

مشکل همینه که ما فکر میکنیم خوشبختی و حال خوب درون شرایط های زندگی هست در صورتی که توی شرایط نمیتونید پیداش کنید چون درون ماهست...همین شرایطی که شما میگید رو خیلی ها دارند اما باز ناراضی هستند..چند روز پیش با یکی از دوستانم که هم ماشین میلیاردی هم خونه هم ویلا هم باغ میلیاردی هم شغل خوب هم ظاهر هم تحصیلات خوب داره صحبت میکردم...گفتم توی زندگی عمیقا" اِحساس رضایت و حال خوب داری؟
بهم گفت نه.........گفت هیچ اِحساسی ندارم ...انگار حِس پوچ بودن دارم.......کاش توی این روزها همه ی ما این حقیقت رو درک کنیم که اگه دنیا هم به ما بِدن چیزی به وجود و ارزش ما اضافه نمیشه و اگه هیچ چیزی هم به ما نَدن چیزی از وجود و ارزش ما کم نمیشه چون وجودِ همه ی ما کامل و بدون نقص و باارزش هست جوری که فراتر از همه ی دنیاست....حالِ خوب داشتن و خوشبختی یک حسِ درونیه که هیچ چیزی در دنیا نمیتونه ما رو عمیقا شاد نگه داره چون همه چیز در درون خود ماست و این وجودِ خود ما هست که به دنیا و دارایی ها معنی میده....من هنوزم به دنیا اُمید دارم و چیزی جز زیبایی نمی بینم...هنوزم از صدای گنجشک های اول صبح و دیدن پروانه ها و لبخند بچه ها لذت میبرم و با شادی زندگی میکنم....و این شادی درون ما مرزی نداره فقط کافیه به جای شرایط بیرونی وجودِ بینهایت خودمونو ببینیم..