2777
2789
عنوان

چرا وزنم کم میشه

91 بازدید | 13 پست

از 3 مرداد رژیمم هیچ قند مصنوعی دهنم نکردم صبحا ورزش میکنم عصرا پیاده روی نه نون میخورم نه برنج نه ماکارونی فقط پروتیین فیله و این چیزا میخورم با سبزیجات گریل ،با هفته اول هم فستینگ بودم و کلا کالریم به زور به 700 برسه که 300 تاشو با ورزش میسوزونم ولی الان 13 روزه فقط سه کیلو کم کردم اصلا مگه میشه ؟خودم در عجب موندم چجوری میشه اخه اقلا باید 5 کیلورو کم میکردم 

حسبنا  الله ونعم الوکیل  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلیه همونم توروخدا این همه بلا سرخودت نیار

اخه من رژیمم بر پایه پروتیین گذاشتم اونجوریم نیستم گشتگی بکشم که به ضررم باشه ،بعد من ازوناییم که وزنم بیاد پایین انرژی و انگیزه بیشتر میشه وزنم ک نمیاد پایین نا امید میشم

حسبنا  الله ونعم الوکیل  

تو چه شرایطی خودتو وزن کردی؟؟

احتساب اب نداشتی ؟

قبلش ورزش نکردی؟

شامش چی خوردی؟

رودهات تخلیه بود؟

اینا هر کدومش یک کیلو تاثیر داره روی اعداد ترازو

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
تو چه شرایطی خودتو وزن کردی؟؟احتساب اب نداشتی ؟قبلش ورزش نکردی؟شامش چی خوردی؟رودهات تخلیه بود؟اینا ه ...

همشو رعایت کردم خودم ف میکنم به خاطر ورزشه باید ریکاوری کنم نه؟ینی نکنم دو روز ورزشو

حسبنا  الله ونعم الوکیل  
همشو رعایت کردم خودم ف میکنم به خاطر ورزشه باید ریکاوری کنم نه؟ینی نکنم دو روز ورزشو

نه ربطی نداره

بعد از ورزش فقط نباید وزن بگیری

قبل ورزش باید وزن گیری کنی

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
ببین اگر میخای وزنت کم بشه و بیشتر از ۸ کیلو توی یک هفته کم کنی تنها راهش پیاده رویه روزی حداقل ۵.۶ ...

یه ساعت بعد از ظهرا میرم صبح هم ورزش میکنم 

حسبنا  الله ونعم الوکیل