2777
2789

چطور با شوهرتون رفتار میکنید آیا بهش محبت بیش از حد میکنید که دیگه نره اون سمت؟من دوسال گذشته ولی هرروز دعوا داریم و هرروز به روش میارم وهرررچیزی رو به اون ربط میدم نگید که اینطوری نکن چون نمیتونم ببخشمش

دارم ازش جدا میشم حتی عکسشو میبینم حالم بد میشه یه چیزی اونور تر نفرت.  هم خیانت میکردچندسال هم اذیتم میکرد حق اعتراض هم نداشتم

بانویی از تبار لر🌹 لر یه طایفه نی لر یه ارتشه🌹                  فرزندم...  برای تمام سختی هایی که کشیدی زمین و زمان را به هم میدوزم تا خوشبختت کنم 🌹 تمام این روزهای سختی که داره میگذره از ذهنت پاک میکنم🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تصمیم تو بگیر 

اگه میخوای بمونی کنارش درست بمون 

اگه نمیتونی جداشو 

بخدا هم اعصاب خودت راحت میشه هم اون 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

اگه ترک کرده و داری باهاش زندگی میکنی برو آوردن کار درستی نیست.

ا خونه آرامش نداشته باشه، آرامش پیش کس دیگه ای پیدا میکنه. 

نع فقط برای اون برای آرامش خودت کنارش باش و لذت ببر از کنار همدیگر بودن 

من یکیو سه سال تو زندگیم داشتم 

خیلی همو دوص داشتیم از اعتماد خانوادم براش زدم 

همه کار براش کردم

براش خودکشی کردم

تو روی خانوادم وایستادم که قبول کنن زنش بشن 

خییلی کار براش کردم اخر سر رفت بم خیانت کرد

بعدش گفت ببخشید منم نیاز جنسی داشتم توهم محدود بودی نمیتونستی بام رابطع داشته باشی و من تورو واس ازدواج میخواستم

برگشت گفت اولین بار که بات دعوا کردم از چشم افتادی رابطه سه سالمو خودمو با دستای خودم تموم کردم باورم نمیشه همچین کاری کردم ولی الان خیلی حس خوبی دارم... 

دو سال گذشته ثانیه ای هم نبخشیدم ولی مثل شما زندگی نمیکنیم خوب اگر قرار بوده این شکلی بشید خوب جدا م ...

حق داری 

خیلی سخته بخای عشق و محبتتو صرف کسی کنی ک میدونی بت خیانت کرده 

خدا بت صبر برادم هر چقدر بخاد به اون موضوع فکر نکنه نمیتونه

ولی بنظرم  اگه از همه نظر خوبه و فقط یبار خیانت کرده یبار دیگه بش شانس بده زندگیتو خراب نکن

دو سال گذشته ثانیه ای هم نبخشیدم ولی مثل شما زندگی نمیکنیم خوب اگر قرار بوده این شکلی بشید خوب جدا م ...

من دوتا بچه ی کوچیک دارم جدای ازون پدر ندارم پول ندارم شوهرم خسیسع نمیتونم طلاق بگیرم چطوری میتونی به روش نیاری وفراموش کنی؟

دارم ازش جدا میشم حتی عکسشو میبینم حالم بد میشه یه چیزی اونور تر نفرت. هم خیانت میکردچندسال هم اذیت ...

من هیچ حسی بهش ندارم حتی نفرت طلاقم نمیتونم بگیرم به معنای واقعی کلمه زندگی رو زهرمار هردومون کردم

اگه ترک کرده و داری باهاش زندگی میکنی برو آوردن کار درستی نیست.ا خونه آرامش نداشته باشه، آرامش پیش ک ...

اخه اصلا آدم نیست خسیسع پول خرج نمیکنه کاردرست حسابی ندارم یدونه وجه مثبت نداره من ب اون دلخوش کنم

حق داری خیلی سخته بخای عشق و محبتتو صرف کسی کنی ک میدونی بت خیانت کرده خدا بت صبر برادم هر چقدر بخاد ...

مشکل دقیقا همینجاست که از هیچ نظر خوب نیست ذاتش خرابه هردفعه باردار شدم بهم خیانت کرد آخرین بار با دوست دختر دوران مجردیش بود اینو اصلا نمیتونم ببخشم معلوم می‌کنه هنوز بهش حس داشته وتو این ده سال من عروسک خیمه شب بازی بودم همیشه منو محدود می‌کنه وپول خرجم نمیکنه دوران بارداری من فقط باگریه گذشت چطور اینارو ازذهنم پاک کنم

مشکل دقیقا همینجاست که از هیچ نظر خوب نیست ذاتش خرابه هردفعه باردار شدم بهم خیانت کرد آخرین بار با د ...

حق داری خواهر من میتونم درکت کنم خودتو راحت کن خیانت هیچوقت عادی نمیشه هر بار که بت خیانت کنه انگاری نصفی از روحت رو میکشه خودتو داغوون میکنی تو این زندگی

من میتونم با همچییی کنار بیام جز خیانت