2777
2789

از این ادکلن های بچگانه یه گردنبند ظریف

اگه هزینه مد نظرت زیاده

من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقططط اسباب بازی 

نری لباس یا پارچ اب بگیری واسش   

به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤

از این ادکلن های بچگانه یه گردنبند ظریفاگه هزینه مد نظرت زیاده

ولا هزینه ک زیاد ندارم   حالا خودش چنبار بهم گفت ک ساعت دوس داره ولی نمیدونم چه مدلی براش بگیرم 

اللهم عجل لولیک الفرج🤲 

من برا دختر خواهر همسر

ماگ با عکس خودش با یدونه کیف پول خیلی قشنگ خریدم 

یه کیک کوچیکم پختم بردم براش.خیلی خوشحال شد😍

دخترم😍عشق همیشگی من💕تو بزرگ‌ترین بهانه‌ی زندگی من و بابا هستی😍😍 ۱۸ اذر ۱۴۰۲❤ 
ولا هزینه ک زیاد ندارم حالا خودش چنبار بهم گفت ک ساعت دوس داره ولی نمیدونم چه مدلی براش بگیرم

از این فانتزی ها که خیلی شیک باشه اکسسوری

من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈
من برا دختر خواهر همسرماگ با عکس خودش با یدونه کیف پول خیلی قشنگ خریدم یه کیک کوچیکم پختم بردم براش. ...

چه زندایی خوبی من بجز خانوادم و خالم و دوستم هیچکس نمیدونه تولدم کی هس حفظ بشی ایشالا