2777
2789
عنوان

یکی بیاد دلداریم بده😔😭

100 بازدید | 16 پست

نامزدی ام ۲۵ سالمونه چند ساله دنبال کار هستیم

به هر دری میزنیم رومون قفل میشه یه گره میفته تو کارمون که نمیشه خیلی نا امیدم حس میکنم واقعا بدشانسیم دیگه بردیم بگید چیکار کنم😔

ایندفه تصمیم داشتیم با سرمایه محدودی که داریم تو شهرمون مغازه ارایشی بزنیم مغازه های شهرمون خیلی کمه مغازه ای که قول داده بود بهمون بده رو اجاره داد به یکی دیگه😔💔

اگه گفتی معنی اسمم چیه؟😁🤔 من یه شیرازی خیلی خیلی بی حالم پس اگه برام نظر گذاشتی و فقط لایک کردم ناراحت نشو مطمئن باش خوندم و کلی هم دعات کردم از همینجا ممنون از راهنماییت😘❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی

♥️🥺

اگه گفتی معنی اسمم چیه؟😁🤔 من یه شیرازی خیلی خیلی بی حالم پس اگه برام نظر گذاشتی و فقط لایک کردم ناراحت نشو مطمئن باش خوندم و کلی هم دعات کردم از همینجا ممنون از راهنماییت😘❤️

سلام دده شیرازی خوبی کاکو

برات حمد و صلوات خوندم انشاءالله حل میشه توکل کنین بر خداوند

دعا رزق و روزی بگیر یا بنویس مفاتیح هس

میشه یه صلوات بفرستی برام🥲 با شعله ی خورشيد چه سازد نفسِ صبح روشن‌تر از آنم که توان کرد خَمُوشم 💙 عشق مثل جنگه! شروع کردنش آسونه تموم کردنش سخته ولی فراموش کردنش محاله و در آخر کویر خود ماندن و روئیدن هنر است!
خدا کمکتون کنه

ممنون برام دعا کنید شاید زبون یکی خیر بود صدای ما رو که خدا نمیشنوه😔♥️

ممنون برام دعا کنید شاید زبون یکی خیر بود صدای ما رو که خدا نمیشنوه😔♥️

انشالله

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برا حال مادر بزرگم دعا کنید ممنونم

سلام دده شیرازی خوبی کاکوبرات حمد و صلوات خوندم انشاءالله حل میشه توکل کنین بر خداونددعا رزق و روزی ...

سلام همشهری عزیزم 

ممنون لطف کردی♥️ بنویسم کجا بزارم عزیزم

انشالله بازار براتون رواج بشه

ممنون💔♥️🥺

انشالله

♥️

سلام همشهری عزیزم ممنون لطف کردی♥️ بنویسم کجا بزارم عزیزم

همراهتون باشه دیگه تو کیف پولی خودت و شوهرت

یا مغازه زدین بزارین تو مغازه برا گشایش کارتون ۱۴تا حمد بخون یا چله دعا توسل

میشه یه صلوات بفرستی برام🥲 با شعله ی خورشيد چه سازد نفسِ صبح روشن‌تر از آنم که توان کرد خَمُوشم 💙 عشق مثل جنگه! شروع کردنش آسونه تموم کردنش سخته ولی فراموش کردنش محاله و در آخر کویر خود ماندن و روئیدن هنر است!
همراهتون باشه دیگه تو کیف پولی خودت و شوهرتیا مغازه زدین بزارین تو مغازه برا گشایش کارتون ۱۴تا حمد ب ...

مرسی عزیزم😘♥️

منم از بیکاری مدام استرس و ترس های وحشتناک میاد سراغم همشم افکار خودکشی دارم

خیلی بده منم دارم افسرده و نا امید میشم خدا خودش کمک کنه😔