2777
2789

کسی تجربه کشیدگی مچ پا داره؟؟ الان یک و نیم ماهه، اذیت دارم، بعضی وقتا درد شدیدی از مچ پام میگیره ، پیاده روی در حد سر کوچمون میرم

دکترم گفته گرم نگه دار ولی فیزیو میگه برای کم شدن التهاب، کمپرس یخ بذار

کسی تجربه داشته؟؟  چند ماه بعد میتونم راحت راه برم؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا من یک سال شد و یه مدت دردش کمه الان سه ماهه عود کزده وحشتناک و اصلا کم نشده انشالله خوب میشی

متوجه نشدم عزیزم، یکسال بود خوب شده بود و الان دوباره خودبه خود دوباره عود کرده؟؟؟

شما چه مراحلی گذرونده بودین؟؟ فیزیو ،ورزش؟؟ بعد چه مدت ورمش خوابید؟ الان که میگین عود کرده، دقیقا چطور شده؟ درد میکنه ؟ یا ورم کرده؟؟

متوجه نشدم عزیزم، یکسال بود خوب شده بود و الان دوباره خودبه خود دوباره عود کرده؟؟؟شما چه مراحلی گذرو ...

بله بعد از یک سال عود کرد 

لب ساحل قدم میزدم 

موج اومد 

یه کوچولو دویدم خیلی کم 

از روز اولش بدتر شده وحشتناکه 

هم درد دارم هم ورم

😔آخه دکتر چی گفت؟ چه مشکلی پیش اومده که باید عمل شه؟؟؟من عملو فقط فکر میکردم برا زانو انجام میدن

نه عزیزم 

عمل رو برای پارگی پارگی تاندون و عضله هم انجام میدن 

مشکل من وسیعه

نه عزیزم عمل رو برای پارگی پارگی تاندون و عضله هم انجام میدن مشکل من وسیعه

ببخشید انقدر سوال می پرسم، ممکنه در مورد مشکل پاتون بیشتر توضیح بدین؟ میترسم مشکل شمارو داشته باشم و متوجهش نشم و برا درمانش دیر شه