2777
2789
عنوان

از مامانم روز به روز دارم متنفر تر میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 34 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منو فقط اذیت میکنه

این همه رو اذیت میکنه پر توقعه ..میگه شما بدرد نخورین ...دائم در حال مقایسه ما با دخترای دیگس .....

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

دختر منم پونزده شونزده سالشه.انتظار دارم وقتی من و باباش بحثمون میشه از هیچ کدوممون دفاع نکنه و اگر ...

پس توعم بدرد نمیخوری

من طرف کسیو نگرفتم 

اون همیشه منو نادیده گرفته همیشه منو خرد کرده

شوکه میکنم اونایی که بهم میگن نمیتونی🤍
پس توعم بدرد نمیخوریمن طرف کسیو نگرفتم اون همیشه منو نادیده گرفته همیشه منو خرد کرده

عزیزم الان اون کامنتتو خوندم که گفتی تو رو نادیده میگیره و حتی وقتی بش گفتی دامادتون خواسته دست درازی کنه از پشتت در نیومده.من اصلا اینطوری نیستم.دختر من ذاتش به خانواده باباش رفته کلا بی عاطفه است .ولی من همیشه پشتش بودم.به نظرم مادرتون حتما باید پیش یه مشاور خانواده بره‌.واقعا رفتارش مشکل داره.منو ببخش دخترم🙏

عزیزم الان اون کامنتتو خوندم که گفتی تو رو نادیده میگیره و حتی وقتی بش گفتی دامادتون خواسته دست دراز ...

اره حتی مشاورم بردیم گفت خانم اشکال از رفتار شما بچه رو فراری دادین من وقتی خودکشی کردم روانشناس اومد گفت

شوکه میکنم اونایی که بهم میگن نمیتونی🤍
اره حتی مشاورم بردیم گفت خانم اشکال از رفتار شما بچه رو فراری دادین من وقتی خودکشی کردم روانشناس اوم ...

وای.مادرتون باید دارو مصرف کنه.شما تا خودکشی پیش رفتی و رفتار اون تغییر نکرده؟؟