2777
2789
عنوان

میخوام ایفون بخرم بیاین

627 بازدید | 31 پست

سلام خانما من از یکی میخوام گوشی طرح اصلی ایفون 15رو بخزم

4 تومن میده اگهیشو از دیوار برداشتم البته گذاشته بود 5200 من زنگ زدم گفتم دکتر دارم و فلان گفت چقدر پول نقد داری گفتم 4 تومن بعد گفت حله و فلان

بنظرتون ضرر نمیکنم یا گوشیه عیبی نداره؟ تو اگهی زده بود سه روز استفاده شده و فلان

دوما نظر مردم اصلا برام مهم نیست که بگه ایفون فیکه و فلان چون بخاطر دل خودم که این گوشی رو دوست دارم میخوام بخرم

سوما تو کارتم ۶ تومن هست متاسفانه دکترم دارم نمیدونم چکار کنم بخدا لطفا خواهرانه راهنماییم کنین اینم بگم که گوشی خودمم میتونم بفروشم

لایک نکنید لطفا ممنون🌚✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😐 پولتو به فنا نده ایفون دوس داری با همون ۴ تومن میتونی یه ۷ معمولی بگیری خیلیم شیکه!

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

عزیزم این کار نکن بعدا پشیمون میشی 

گوشی فیک البته که همه میشناسن پشت سرت بدتر مسخرت میکنن دوما که میگی نظر بقیه مهم نیس قطعا این گوشی کارایی نداره فقط پول اون قیافش که فیک میدی 

سوم اینکه دیوار خیلی ها خرید گردن پشیمون شدن ریسک نکن 

چهارم اول فکر دکتر و ساامتیت باش 

لایک نکنیدلطفا🙏 درخواست دوستی رد میکنم👍مخالف نظرم ریپ نکن بحث ندارم 👍کاربر  قبل سال ۹۸ ام ولی تعلیقی 👈این جمله خیلی قشنگه 👈کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن💔دوستان وقتی بابام رحمت خدا رفت فهمیدم باردارم کل زمان بارداری داغدار بودم و داغون میشه دعا کنید تو دلیم سالم باشه 😔خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷💞  دوستان ختم گروهی قرآن دارم تو تاپیک هام هر کسی خواست شرکت کنه تگم کنه یا به تاپیک مربوط به شرایط ختم پیام بده فقط 💚ختم به نیت آرامش پدرم 🤲💞 ممنون ازت خدایا که نی نی سالم امد بغلم الهی قسمت همه آزمایش غربالگیری پیرم کرد ولی گذشت خدایا شکرت 🤲دخترام دارایی من خدایا محافظشون باش 💜

اصلا این کارو نکن 

الان گوشی به درد نخور سامسونگ و شیائومی هم این قیمت نیست بیشتره 

موتور گوشی داغونه خیلی خیلی زود خراب میشه یکی از اشناهام اینکارو کرد گفتم نکن زود خراب میشه. گوش نکرد کمتر از یک ماه خراب شد کلا سوخت اصلا به کارش نیومد دوباره رفت ی گوشی خرید

هیچکدوم این گوشیا موندنی و عمری نیست مطمین باش اینو ارزش سامسونگ و شیائومی میان رده بهتر از ایناست 

من خودم ۵ سال سامسونگ میان رده داشتم والا هیچ مشکلی نداشتم الان گوشیمو عوض کردم ایفون گرفتم 

رو همین پول بزار سامسونگ بگیر ولی اصلاااااااا این گوشی رو نخر

ببخشید حواسم نبود لایک‌کردم🙏🏻

فدای سرت قشنگم 

لایک نکنیدلطفا🙏 درخواست دوستی رد میکنم👍مخالف نظرم ریپ نکن بحث ندارم 👍کاربر  قبل سال ۹۸ ام ولی تعلیقی 👈این جمله خیلی قشنگه 👈کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن💔دوستان وقتی بابام رحمت خدا رفت فهمیدم باردارم کل زمان بارداری داغدار بودم و داغون میشه دعا کنید تو دلیم سالم باشه 😔خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷💞  دوستان ختم گروهی قرآن دارم تو تاپیک هام هر کسی خواست شرکت کنه تگم کنه یا به تاپیک مربوط به شرایط ختم پیام بده فقط 💚ختم به نیت آرامش پدرم 🤲💞 ممنون ازت خدایا که نی نی سالم امد بغلم الهی قسمت همه آزمایش غربالگیری پیرم کرد ولی گذشت خدایا شکرت 🤲دخترام دارایی من خدایا محافظشون باش 💜