2777
2789
عنوان

قتل عمد جنین

172 بازدید | 15 پست

یادمه اینجا یکی از خانوما گفته بود بچم دختره و باردار هم بود ک دعا کنین این بچم پسر باشع. بهش گفتم ک تاج و تخت شوهرت اینجوری بدون وارث میمونه?چ بهتر از دختر

ی حرفی بهم زد ک یادمه گفت انشالله بچه دار نشی و به دردی گرفتار بشی

الان تاپیکشو دیدم

بچشو از عمد سقط کرده بود میگفت فقط پسر میخام ک شوهرم بهم توجه داشته باشه

چقدراعصابم خراب شد بچه بیست و هفته ای رو بیای بدون هیچ مشکلی با دستای خودت و کار خودت بکشی

خدا کیا رو مادر میکنه.//شکرت

کاربری دست دونفره🙂🤗

💔

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خاک بر سر بعضیا ...اخه چه فرقی داره چرا تموم نمیشه این عقاید مضخرف و چرت

من یه پسر دارم همه دنیامه ولی وقتی فهمیدم دختر باردار هستم از خوشحالی فشارم شدید افتاد بزور جمعم کردن از سونوگرافی

چه دختر چه پسر نور زندگی هستن و خاک بر سر کسی که بچشو بخاطر جنسیت بکشه

برعکس اونا تو زندگی موفق ترن بچه های سالم هم گیرشون میاد اونوقت کسایی مثل من که چشم انتظار بچه ان و جنسیتش فرقی نداره بازم بچه مریض میشه و مجبور به سقط میشیم

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
خاک بر سر بعضیا ...اخه چه فرقی داره چرا تموم نمیشه این عقاید مضخرف و چرتمن یه پسر دارم همه دنیامه ول ...

پس چرا تیکرت آبیه

فکر کردم دوباره پسر داری😅

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

حالا من ۵ روزه بچه ۴ ماهه ام تو شکمم مرده هرروز دارم براش زجه میزنم، هرروز دارم درد میکشم، داغون شدم از غمش، هرروز دارم باهاش حرف میزنم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

نمیدونم چرا بعضیا انقدر بی رحمن😭😭😭😭

کاش منم یه کمی سنگدل بودم😭😭😭😭

اگه دوبار برن بیمارستان کودکان بچه های مریض رو ببینند که مادرشون هر ماه مجبوره چند روز اونجا باشه و از درد کشیدن بچه اش کم کم آب بشه ، اونوقت میفهمن جنسیت مهم نیس سلامتی مهمه ! البته مادرشوعر خودمم دقیقا اینجوریه اما خداروشکر که من دو تا دختر گل دارم و با دنیا عوضشون نمیکنم حاضرم بمیرم اما خار تو پاشون نره 

بیست و چند هفته که بچه خیلی بزرگه چجوری سقط کرد ؟!

اره بزرگه. گفته بود از عمد اینکارو کرده بود چ با دارو یا برخی از حرکات

اینقدر اعصابم خورد شد ک ادامه تاپیش نخوندم 

کاربری دست دونفره🙂🤗
الهی خدا بهت یه نی نی سالم بده کیفشو ببری عزیزم

انشالله فداتشم😘