2777
2789
عنوان

یه آدم اگه چی داشته باشه به نظر شما موفقه

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 29 پست

خوشحال باشه از وضعیت زندگیش و ارامش داشته باشه...

هر دوی اینها را ندیدم زیاد کسی داشته باشه

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچکدوم .

حتی شغل خوب و خونه زندگی عالی و تفریحاتت دم ساحل خارج از کشور . اینا رو دارن اما افسرده و ناراحتن . موردهایی بودن خودکشی هم کردن و...

تنها چیزی  که انسان رو موفق  میکنه .  حال روحیشه .

کاری که  روحش شاد شه .  روح و روانش شاد و خوشحال باشه. حس شادی درونی داشته باشه . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

هیچکدوم .حتی شغل خوب و خونه زندگی عالی و تفریحاتت دم ساحل خارج از کشور . اینا رو دارن اما افسرده و ن ...

خیلیییی موافقم شادی فقط و فقط یه حس درونیه

‏از داشته هامون لذت ببریم و بدونیم که همین چیزایی که شاید برای ما عادی شدن و دیگه به چشممون نمیان،       آرزو و رویای خیلی از آدماست...🌱 ، بیشتر از هر وقت دیگه ای به دعاهاتون نیازمندم ، ممنون میشم اگه با دلای پاکتون یه صلوات برام بفرستید🥲💙

تحصیلات بالا و مطالعه زیاد

#قربانی کودک آزاری( خواهش میکنم مراقب بچه هاتون باشید حتی به نزدیکترین ادمای زندگیتونم نسپاریدشون من فقط هفت سالم بود ) در زندگیم سختی هایی را تحمل کردم که پیش از واقعه گمان نداشتم بتوانم. حتی بعدها باورنکردم که درآن ماجرا تاب آوردم. انسان خودش را نمیشناسد. خصوصا قدرت هایش را..دلم به اندازه  کل دنیا شکسته دلخورم از همه چیز و از همه کس غمی به اندازه کل جهااان رو دلم سنگینی میکنه. دوستان برام دعاکنید. دعاکنید همسرم از این همه بدهی و مشکلات رها بشه بمییرم برای غرور شکسته اش ازتون عاجزانه میخام که برای زندگیم دعا کنید حالم خیلی بده .(همسرم ورشکست شدن)

آدم اگه خوش شانس باشه و خانواده خوب داشته باشه ازهمه خوشیخت تره.... اینو ازکسی میشنوی که خانواده داغونی داره البته خانوادم داغون نیست ی پدر روانی داریم که هممونو داغون کرد زندگیمونو جوونیمونو آبرومونو 

شغل خوب در امد معقول و پس اتداز قابل قبول اعتماد به نفس که اونم به نظر با همون شغل به دست میاد سیاست داشته باشه و ساده نباشه و خوش سر زبون از اونا که با زبونشون مار رو تز لونه بیرون میکشن شخصیتی کاملا مخالف شخصیت خودم