2777
2789

فردا وقت تتو دارم خیلی میترسم من یه هفته پیش وقت گرفتم الان فهمیدم که برا بدن بدون بی حسی میزنن خیلی میترسم 

من عاشقم 😍😍عاشق خدایی که انقدر هوامو داره از خلایقش بی نیازم 😍😍😍😘❤️❤️

من رو پام زدم زیاد درد نداره

‌‌دِ حس هیچی نی، تا ایچه هَم وِه قین سِرع اوماییمَه‌..💔🫠ایــــرانم🖤هر چه امروز کشور ما دارد و هرچه در آینده بدست بیاورد به برکت خون این شهیدان است.   هرجا برم، هرجا بری، فرقی نداره، قلبم نمیتونه تورو تنها بزارههه🫠 هرجا برم، هرجا بری، یاد توعم من🫠                     پیرم کردی اسمو و قدت:)👩🏻‍🦯

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من رو پام زدم زیاد درد نداره

من یکی رو دستم یکی این یکی دستم یکی پام یکی هم پشت کمرم کل ستون فقراتم 

من فک میکردم بی حسی داره الان فهمیدم نداره خیلی میترسم

سلام عزیزم میشه لطفا تاپیک اخرمو گزارش بزنی؟ 

من لبامو شید زدم اوکی بود بااینکه خیلی بدنم نسبت ب بی حسی مقاومت میکنه

ولی درکل نرم تر از لب و حساس تر از لب که نداریم، کجاتومیخوای تتوکنی؟ 

من ندارم دوستم داره می‌گفت قابل تحمل اما کلا بنظرم تحمل درد خوبی داشت چون پیرسینگ هم خیلی داشت

اره من تحمل دردم خیلی کمه 

تو لیزر فقط جیغو داد میکنم 😂😂

من یکی رو دستم یکی این یکی دستم یکی پام یکی هم پشت کمرم کل ستون فقراتم من فک میکردم بی حسی داره الان ...

پس درد زیادیو باید تحمل کنی😂مبارکت باشه عشقم

‌‌دِ حس هیچی نی، تا ایچه هَم وِه قین سِرع اوماییمَه‌..💔🫠ایــــرانم🖤هر چه امروز کشور ما دارد و هرچه در آینده بدست بیاورد به برکت خون این شهیدان است.   هرجا برم، هرجا بری، فرقی نداره، قلبم نمیتونه تورو تنها بزارههه🫠 هرجا برم، هرجا بری، یاد توعم من🫠                     پیرم کردی اسمو و قدت:)👩🏻‍🦯

سلام عزیزم میشه لطفا تاپیک اخرمو گزارش بزنی؟ من لبامو شید زدم اوکی بود بااینکه خیلی بدنم نسبت ب بی ح ...

برا هر دستم و پام و ستون فقراتم تقریبا کل کمر میشه

من یکی رو دستم یکی این یکی دستم یکی پام یکی هم پشت کمرم کل ستون فقراتم من فک میکردم بی حسی داره الان ...

به تتو آرتیستت زنگ بزن بگو من بدون بی حسی میترسم و ممکنه نتونم،لطفا فردا برم بی حسی هم آماده کن.

حتی وقتی میخوان تتو ابرو بزنن، ژل بی حسی میزنن...

پس درد زیادیو باید تحمل کنی😂مبارکت باشه عشقم

واییی نهههه من میدونستم خیلی درد داره غلط میکردم 

شوهرم میگه مشروب بخور برو دردشو نفهمی 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️اینم شوهر من والا 

به تتو آرتیستت زنگ بزن بگو من بدون بی حسی میترسم و ممکنه نتونم،لطفا فردا برم بی حسی هم آماده کن.حتی ...

میگه برا ابرو میزنیم برا بدن بزنم رنگ تاتو خراب میشه 

از یه تتو کار خوب وقت گرفتم کارش توپه 

بستگی به آستانه دردت دارهمن حتی بند نمیتونم بندازم طاقت دردشو ندارم. آمپول بزنم گریه میکنم بخوام تتو ...

منم همینطور غلط کردم والا

[QUOTE=348597207]واییی نهههه من میدونستم خیلی درد داره غلط میکردم  شوهرم میگه مشروب بخور برو دردشو نفهمی  ...[/QUOT

😂😂😂عب نداره ولی بعدش خیلی قشنگ میشهههه