2777
2789
عنوان

مشکل من با دوستام

44 بازدید | 7 پست

من با دختر عموم اینا خیلی رفت امد داریم و خب همشون اوضاع مالیشون خوبه. من درحد اونا نیستم 

اما مشکل من اینه. اونا بشدت اهل گردشن مثلا دوهفته قبل گفتن بریم رستوران بخاطر شرایط مالیم من نرفتم همه ناراحت شدن .دوماه قبل ویلا گرفتن رفتن دوروز دماوند بازم من نتونستم دونگش میشد سه تومن برام سخت بود .الانم میگن هفته بعد بریم کردان آخر هفته 

من نمیتونم واقعا چهار تومن ندارم 

هربار هم میگم نمیتونم بعدش بامن ناراحتن 

همش میگن نمیای هرسری به یه بهانه رد میکنم توروخدا بگید چیکار کنم من مهمونی خونه ای رو میرم میام اما اینجور هزینه ها برام سنگینه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیتونم میگن خب دوهفته دیگه بریم یا فلان تاریخ واقعا برام مقدور نیست

بشون بگو من کلا ندارم تا دو هفته دیگه از کجا بیارم

- این روزا کمتر کسی زندگی میکنه اکثر آدما فقط وجود دارن

میتونی با لحنی که عزت نفست هم زیر سوال نره بگی که من برای زندگیم و معیشتم بر حسب درآمدم برنامه ریزی میکنم و تا حدی که برام مقدور باشه همراهیتون میکنم . سبک زندگی من با شما متفاوته . بنابراین برای اینکه هم به خودم و هم به شما احترام گذاشته باشم خواستم رک این مسئله رو مطرح کنم . که سو تفاهمی پیش نیاد