2777
2789

بستگی داره چقدر پارتی داشته باشی، یکی سال ۹۴ بابت همین موضوع ۱۲۰ میلیون گرفت !!

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پارتی ک ندارماون فقط پاش ضربه دیده بود ؟

پلاتین گذاشت ولی در کل آسیب زیادی نبود

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
بستگی داره چقدر پارتی داشته باشی، یکی سال ۹۴ بابت همین موضوع ۱۲۰ میلیون گرفت !!

به پارتی بستگی نداره....

به میزان شکستگی و اینکه کدوم استخوان باشه مربوط میشه. وقتی طرف پلاتین داره یعنی میزان شکستگیش بالا بوده و طبیعتا دیه بیشتری بهش تعلق میگیره 

به ماه هم بستگی داره،ماهایی مثل محرم مبلغ دیه متفاوته..

پلاتین گذاشت ولی در کل آسیب زیادی نبود

خانم پلاتین گذاشت ولی آسیب زیادی نبوده؟

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

من شهریور ۱۴۰۲ تصادف کردم و تا الان هیچ به هیچ

بدون که راه سخت و طولانیه ممکنه ۱ الی ۱ و نیم سال طول بکشه

تمام فیش ها و فاکتور هایی که خرج کردی مثل هزینه بیمارستان و دارو و... نگه دار و از همون ابتدا درخواست خسارت ضرر و زیان ناشی از جرم بده

هزینه هایی مثل اسنپ و کمپوت و اینارو نمیدن پس فاکتور اونارو نگه ندار

مبلغ دیه به ۳ چیز بستگی داره

۱ معاینه اولیه پزشک قانونی،حتی کبودی ها و زخم هات رو نشون بده

۲ به رای دادگاه

۳ به شرکت بیمه

بیمه چی هستین؟ بگو تا راهنماییت کنم.. در ضمن گلم اگه میتونی برام دعا کن♡

بگو توی چه مرحله ای هستی تا کمک کنم؟البته من اولای تصادفم چون بیمارستان نبودم کار هامو خونواده انجام ...

من یک هفته میگذره از تصادفم 

عمل کردن پامو پلاتین گذاشتن 

تازه گچش گرفتن

الهی جونم شما کجات اسیب دیدبیمه دانا هستم

من استخوان لگنم ترک برداشت ۳ ماه طول درمانم شد علاوه بر اون دیه زیبایی بهم تعلق گرفت چون صورتم به شدت داغون و کبود شدو حتی بخیه داشتم  و ضریه ای که به مغزم خورد باعث هماتوم مغزی شد مبلغ دیه ام ۱۶۰ میلون تومان شد 

شرکت بیمه ات اذیتت میکنه‌..دانا اصلا خوب نیست

مقصر کی بوده؟هر چند زیاد مهم نیست در هر صورت بیمه ثالث باید  پرداخت کنه

کروکی کشیدین؟

قدم اول کروکیه براتون پیامک میاد که کدوم کلانتری رفته بعد از اون کلانتری خودشون راهنماییتون میکنن احتمال زیاد ارجاع داده میشین به دادگستری منطقه تون

بعد میرین دفتر قضایی تا توی ثنا ثبت نام کنین و بعد پزشکی قانونی تاشمارو معاینه کنه

زخم و کبودی و چیز های سطحی  رو اونجا براتون لحاظ میکنن و برای شکستگی شمارو به پزشک مورد اطمینان خودشون ارجاع میدن شما نامه پزشکی قانونی رو میبری به اون پزشک و شمارو از لحاظ شکستگی معاینه میکنه عکس هایی که توی بیمارستان از پات گرفتن رو به اون دکتر نشون بده

من استخوان لگنم ترک برداشت ۳ ماه طول درمانم شد علاوه بر اون دیه زیبایی بهم تعلق گرفت چون صورتم به شد ...

مقصر من بودم نه کروکی نکشیدیم

جدی الان دیه تورو ندادن؟

شرکت بیمه تو چی بود