2777
2789
عنوان

جنسیت سونو ان تی

278 بازدید | 15 پست

بچه ها ان تی امروز رفتم گفت پسره،ممکنه عوض شه جنسیت؟راستش کمی تو ذوقم خورد 

حسین جان،من شنیدم سرعشاق به زانوی شماست،واز آن روز سرم میل بریدن دارد ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه راضی ام به رضای خدا،هرچند سه هفته مونده و من هنوز امید دارم فقط خواستم بدونم کسی بوده بگن پسر ولی دختر شده باشه؟

حسین جان،من شنیدم سرعشاق به زانوی شماست،واز آن روز سرم میل بریدن دارد ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
معمولا دختر رو ممکن اشتباه کنند.ولی پسر معمولا درست میگن

خیلی ویارام دخترونه بود حالتام همه چی اصلا شک نداشتم ولی امروز خیلی جا خوردم

خیلی ویارام دخترونه بود حالتام همه چی اصلا شک نداشتم ولی امروز خیلی جا خوردم

عزیزم ویار و قیافه‌ شکم و صورت زن باردار و این جورچیزها واقعا ربطی نداره به جنسیت.

من دو تا پسر باردار بودم سرهرکدوم تقریبا متفاوت بودم.

و خیلی از حالتهام با حالت‌های خواهرم که باردار بود یکی بود

فرقی برام نمی‌کرد مخصوصا اینکه جفتمم پایینه و هماتوم دارم،فقط سالم بیاد،نمیدونم چرا جا خوردم

عزیزم ویار و قیافه‌ شکم و صورت زن باردار و این جورچیزها واقعا ربطی نداره به جنسیت.من دو تا پسر باردا ...

آره درست میفرمایید هرچی خدا بخواد فقط اینکه ان تی به شما جنسیت گفتن؟

فرقی برام نمی‌کرد مخصوصا اینکه جفتمم پایینه و هماتوم دارم،فقط سالم بیاد،نمیدونم چرا جا خوردم

جا خوردی چون ته دلت دختر میخواست.

ولی من اولیم پسر بود دومی رو هم خیلی دوست داشتم پسر باشه.

واقعا این دور و زمونه دیکه دختر پسر نداره از خدا باید بخوایم صحیح و سالم و با ادب باشن انشاءلله

آره درست میفرمایید هرچی خدا بخواد فقط اینکه ان تی به شما جنسیت گفتن؟

سر پسرم اولم نه.

ولی سر پسر دومی دکار سونوگرافی حرفه ای تر بود ولی میگفت بچه چون پشت کرده ست قابل دید نیست.

ولی اگر به رو بود یه علامتی هست که از اون طریق میفهمن

جا خوردی چون ته دلت دختر میخواست.ولی من اولیم پسر بود دومی رو هم خیلی دوست داشتم پسر باشه.واقعا این ...

آره خیلی دلم دختر میخواست همه میگفتن ویار شیرینی برای دختره،البته هنوز امید دارم🙂

سر پسرم اولم نه.ولی سر پسر دومی دکار سونوگرافی حرفه ای تر بود ولی میگفت بچه چون پشت کرده ست قابل دید ...

اینم گفت بالای هفتاد درصد پسره،اشکال نداره دخترم منتظر آبجی بود خدا بهش داداش هدیه داده دعام کن دوست خوبم🌹ممنون به تاپیکم اومدی