گلی_خانوم1 مدیر استارتر عضویت: 1394/05/05 تعداد پست: 4370 عنوان جنسیت سونو ان تی 278 بازدید | 15 پست بچه ها ان تی امروز رفتم گفت پسره،ممکنه عوض شه جنسیت؟راستش کمی تو ذوقم خورد حسین جان،من شنیدم سرعشاق به زانوی شماست،واز آن روز سرم میل بریدن دارد ❤️❤️❤️ 1403/05/15 | 15:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گلی_خانوم1 مدیر استارتر عضویت: 1394/05/05 تعداد پست: 4370 زده احتمالا پسر،توروخدا بیاید از تجربه هاتون بگید حسین جان،من شنیدم سرعشاق به زانوی شماست،واز آن روز سرم میل بریدن دارد ❤️❤️❤️
گلی_خانوم1 مدیر استارتر عضویت: 1394/05/05 تعداد پست: 4370 نه راضی ام به رضای خدا،هرچند سه هفته مونده و من هنوز امید دارم فقط خواستم بدونم کسی بوده بگن پسر ولی دختر شده باشه؟ حسین جان،من شنیدم سرعشاق به زانوی شماست،واز آن روز سرم میل بریدن دارد ❤️❤️❤️
گلی_خانوم1 مدیر استارتر عضویت: 1394/05/05 تعداد پست: 4370 معمولا دختر رو ممکن اشتباه کنند.ولی پسر معمولا درست میگن خیلی ویارام دخترونه بود حالتام همه چی اصلا شک نداشتم ولی امروز خیلی جا خوردم حسین جان،من شنیدم سرعشاق به زانوی شماست،واز آن روز سرم میل بریدن دارد ❤️❤️❤️
۰۱۱۱ عضویت: 1398/03/28 تعداد پست: 576 خیلی ویارام دخترونه بود حالتام همه چی اصلا شک نداشتم ولی امروز خیلی جا خوردم عزیزم ویار و قیافه شکم و صورت زن باردار و این جورچیزها واقعا ربطی نداره به جنسیت.من دو تا پسر باردار بودم سرهرکدوم تقریبا متفاوت بودم.و خیلی از حالتهام با حالتهای خواهرم که باردار بود یکی بود
گلی_خانوم1 مدیر استارتر عضویت: 1394/05/05 تعداد پست: 4370 فرقی برام نمیکرد مخصوصا اینکه جفتمم پایینه و هماتوم دارم،فقط سالم بیاد،نمیدونم چرا جا خوردم حسین جان،من شنیدم سرعشاق به زانوی شماست،واز آن روز سرم میل بریدن دارد ❤️❤️❤️
۰۱۱۱ عضویت: 1398/03/28 تعداد پست: 576 عزیزم ویار و قیافه شکم و صورت زن باردار و این جورچیزها واقعا ربطی نداره به جنسیت.من دو تا پسر باردا ... دختر باردار بود خواهرم
گلی_خانوم1 مدیر استارتر عضویت: 1394/05/05 تعداد پست: 4370 عزیزم ویار و قیافه شکم و صورت زن باردار و این جورچیزها واقعا ربطی نداره به جنسیت.من دو تا پسر باردا ... آره درست میفرمایید هرچی خدا بخواد فقط اینکه ان تی به شما جنسیت گفتن؟ حسین جان،من شنیدم سرعشاق به زانوی شماست،واز آن روز سرم میل بریدن دارد ❤️❤️❤️
۰۱۱۱ عضویت: 1398/03/28 تعداد پست: 576 فرقی برام نمیکرد مخصوصا اینکه جفتمم پایینه و هماتوم دارم،فقط سالم بیاد،نمیدونم چرا جا خوردم جا خوردی چون ته دلت دختر میخواست.ولی من اولیم پسر بود دومی رو هم خیلی دوست داشتم پسر باشه.واقعا این دور و زمونه دیکه دختر پسر نداره از خدا باید بخوایم صحیح و سالم و با ادب باشن انشاءلله
۰۱۱۱ عضویت: 1398/03/28 تعداد پست: 576 آره درست میفرمایید هرچی خدا بخواد فقط اینکه ان تی به شما جنسیت گفتن؟ سر پسرم اولم نه.ولی سر پسر دومی دکار سونوگرافی حرفه ای تر بود ولی میگفت بچه چون پشت کرده ست قابل دید نیست.ولی اگر به رو بود یه علامتی هست که از اون طریق میفهمن
گلی_خانوم1 مدیر استارتر عضویت: 1394/05/05 تعداد پست: 4370 جا خوردی چون ته دلت دختر میخواست.ولی من اولیم پسر بود دومی رو هم خیلی دوست داشتم پسر باشه.واقعا این ... آره خیلی دلم دختر میخواست همه میگفتن ویار شیرینی برای دختره،البته هنوز امید دارم🙂 حسین جان،من شنیدم سرعشاق به زانوی شماست،واز آن روز سرم میل بریدن دارد ❤️❤️❤️
گلی_خانوم1 مدیر استارتر عضویت: 1394/05/05 تعداد پست: 4370 سر پسرم اولم نه.ولی سر پسر دومی دکار سونوگرافی حرفه ای تر بود ولی میگفت بچه چون پشت کرده ست قابل دید ... اینم گفت بالای هفتاد درصد پسره،اشکال نداره دخترم منتظر آبجی بود خدا بهش داداش هدیه داده دعام کن دوست خوبم🌹ممنون به تاپیکم اومدی حسین جان،من شنیدم سرعشاق به زانوی شماست،واز آن روز سرم میل بریدن دارد ❤️❤️❤️