2777
2789

دخترم چند روز دیگه یک سالش میشه.من همچنان طبق روال قبل هر سه ساعت بهش ۱۲۰ تا شیرخشک میدم.البته شب ها هفت هشت ساعت میخوابه و واسه شیر بیدار نمیشه.تو بیست و چهار ساعت حدودا ۸۰۰ سی سی شیر میخوره.غذا اصلا با میل نمیخوره .به زور آهنگ وفیلم یه وعده تو روز بهش میدم.شما بچه هاتون تو این سن چقد شیر میخوردن؟ساعتی بهشون شیر میدادین یا صب و ظهر و شب؟چند سی سی تو بیست چهار ساعت؟غذا چقد میخوردن؟هر وعده چند قاشق؟ببخشید طولانی شد.

یه نفس بیشتر فاصلمون نیست ........

دیگه از یک سالگی باید شیرشو کم کنی، صبح و ظهر و شبش کن، حتما صبحانه و ناهار و شام بهش بده، و گرنه وزن گیریش کم میشه، میتونی هر دفعه تا ۵ پیمانه بدی، البته کاملا بستگی به دخترت داره که چقدر میخوره ولی تعداد دفعات را حتما باید کم کنی 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دیگه از یک سالگی باید شیرشو کم کنی، صبح و ظهر و شبش کن، حتما صبحانه و ناهار و شام بهش بده، و گرنه وز ...

دختر من بیشتر از پنج تا نمیخوره ولی تو همین سایت دیدم که گفتن صب و ظهر شب هر وعده ۷ پیمانه میدن.

یه نفس بیشتر فاصلمون نیست ........