2777
2789
عنوان

خیانتی که دیده بودم

481 بازدید | 9 پست

همیشه اسم خیانت میاد تو سایت روحم میره به گذشته ناامن خودم

ادمی رو دوست داشتم که بهش خیلی اعتماد داشتم ادم مریض و روانی و غیرتی ای بود ولی هرگز خیانت تو ذهنم نبود 

و در نهایت دوست دبستانم با اون ریختن روهم و منم اون نامزدی رو تموم کردم 

بعد اون قضیه مریض شدم هم درگیر پنیک های شدید…. 

ولی اونا خوشبختن درسته باهم نیستن ولی بهترین زندگی رو دارن

منم الان با یه نفر دیگه نامزدم ولی همش دچار ترس شدید خیانت شدم و هرروز با دعوا میگذره

کلی تراپیست هم میرم ولی خب هنوز تغییری نکردم

دارم به این باور میرسم در نهایت همه عشق ها به خیانت ختم میشه..

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

قرار نیس همه مثله هم باشن عزیزم 

درسته شما چشمتون ترسیده ولی اون روانی بقول خودتونو با نامزد الانتون یکی میدونید؟

اگه شبیه اونه اخلاقش چرا دوباره تکرار کردین اشتباهتونو؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کاش خوب شیشک خیلی خیلی بد هست

و اون روزی که باز برای بار دوم خیانت ببینم حس میکنم روز مرگ منه

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

ب طرف مقابلت انتقال میدی این جس؟ 

ببین طرف اگر خیلنت کار هم نباشه تو با گیر دادن و حساسیت های بیخودی هولش میدی ب سمت خیانت ک اره من سالم و وفادارم بهم شک داره در هر حال آدمبده ام پس خیانت کنم 

قرار نیس همه مثله هم باشن عزیزم درسته شما چشمتون ترسیده ولی اون روانی بقول خودتونو با نامزد الانتون ...

نه اصلا ادم ارومیه گیر نمیده حداقل چون به این نتیجه رسیده هرکی خیلی گیر بده به طرف خودش داستان داره

ب طرف مقابلت انتقال میدی این جس؟ ببین طرف اگر خیلنت کار هم نباشه تو با گیر دادن و حساسیت های بیخودی ...

خیلی 

چقدر حرف قشنگی زدین یاد یکی از دوستام افتادم ک به یه دختری شک داش انقدر ادامه داد تا واقعا شوهرش رفت با اون

و اون روزی که باز برای بار دوم خیانت ببینم حس میکنم روز مرگ منه

به هر چی فکر کنی کارت دعوت می فرستی برای اومدن اون چیز به زندگیت

همه که خیانتکار نیستن

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
نه اصلا ادم ارومیه گیر نمیده حداقل چون به این نتیجه رسیده هرکی خیلی گیر بده به طرف خودش داستان داره

آفرین پس رو خودت کار کن که یه انگلی بوده تو زندگیت که پاکسازی شده رفته نزار کل زندگیت بخاطر اون مسموم شه.🌹مانا باشید عزیزم🌹

خیلی چقدر حرف قشنگی زدین یاد یکی از دوستام افتادم ک به یه دختری شک داش انقدر ادامه داد تا واقعا شوهر ...

پس نکن گلم 

نکن عزیزه خاهر 

هم خودت و اذیت میکنی هم طرف مقابل و 

تهمت زدن و بدبینی فقط طرفت و ب طرف اون چاه میکشونه 

ب هر چی فک کنی همونم ب سرت میاد 

از امروز باهاش خوب باش 

باهاش حرف بزن اگر اذیتش کردی معذرت خواهی کن و بگو تصمیم گرفتی مسیر زندگیت و عوض 

کنی 

بگو دوسش داری و ترس از دست دادنش حساست کرده 

تو خوب باش معربون باش دلبر و لوند باش مطئن باش طرفتم میاد تو مسیرت 

باهم خوب باشین دنیا دو روزه