2777
2789

ی ماه و نیم هست فارغ‌التحصیل شدم کلی دنبال کار گشتم پیدا نکردم تا اینکه تصمیم گرفتم بشینم برای آزمون استخدامی آموزش و پرورش بخونم 

الان برام ی کار نسبتا خوب پیدا شده که البته مرتبط با رشتم نیس ی کار ازاد تو فروشگاه هست ک بیمه هم داره حقوق ۵م و دو شیفت

ولی اگه برم سرکار باید قید آزمون رو بزنم از طرفی میترسم اینکارو از دست بدم و ازمونم قبول نشم😔 فعلا خیلی تلاشم برای ازمون جدیه 

از طرفی چند ماه دیگه شاید عروسیم باشه دلم میخواست خودم برم سرکار باقی جهازمو بخرم و خلاصه کمک خرج خانوادم باشم 

چ کنم؟😔 موندم

🙃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من هم درس میخونم هم دوتا زبان دارم میخونم هم ورزش میکنم یه مدت کارم میکردم بخاطر مشکل پوستی ادامه ندادم فقط

خواستم بگم به همشون میرسم امروزم روز استراحتمه😁برنامه ریزی کن وقت خالیم میاری تازه

ب نظرم برای آزمون بخونبخاطر ۵تومن آیندتو خراب نکن

خودمم همینو میگم اما آخه عروسیم چی میشه🥲 دلم برای بابام میسوزه 

شوهرم میگه نمیخواد بری سرکار درس خوندی بزار ی کار مرتبط با رشتت پیدا بشه ن هر کاری 

میگه ان‌شاءالله بری سرکار براشون جبران میکنی

🙃
عزیزم من هم درس میخونم هم دوتا زبان دارم میخونم هم ورزش میکنم یه مدت کارم میکردم بخاطر مشکل پوستی اد ...

اخه عزیزم من برم ۷تا ۱ ظهر و ۴تا۸ شب سرکار 

بعد کی درس بخونم منابعش خیلی هست 

حساب کردم نزدیک ۴۵۶۰ صفحع تازه بدون کتابای دانشگاهم😪

🙃
اخه عزیزم من برم ۷تا ۱ ظهر و ۴تا۸ شب سرکار بعد کی درس بخونم منابعش خیلی هست حساب کردم نزدیک ۴۵۶۰ صفح ...

اگه امکانش هست به مدت هردوتارو انجام بده شاید تونستی خیلی فشار اومد نتونستی ادامه نده اگه فعلا نیاز ضروری به درامد نداری نمیخواد فشارذبیاری تمرکز کن رو ازمون

خودمم همینو میگم اما آخه عروسیم چی میشه🥲 دلم برای بابام میسوزه شوهرم میگه نمیخواد بری سرکار درس خون ...

عزیزم احساساتتو کنترل کن همون باباتم راضی نیست ک شما بخاطر چند ماه سختی آیندت خراب بشه

انشاالله ب درامد رسیدی ب قول همسرت براشون جبران کن

❌️لایکم نکنید لطفا❌️
ااین شغلی که میگی بیمه می‌کنند فکر می‌کنی دائماً نه عزیزم دائم فقط از طریق آزمون استخدامی،لطفاً سعی ...

من الان خیلی تلاش میکنم صبحا ساعت ۶ ونیم بیدار میشم میخونم تا ۱۲ونیم اینا بعدش تا ۲ونیم استراحت میکنم و ی چرتیم میزنم باز شروع میکنم ب خوندن اگر خونمون شلوغ نشه تا ۸_۹ هم میخونم خونمون شلوغ بشه تا ۷ میخونم خیلی تلاش میکنم که ولی اصلا ب خونم اعتماد ندارم😔 

شوهرم میگه دست از این کارای بدون اینده بردار برو سرکاری ک اینده داشته باشه نه اینجور کارای موقتی و بی هیچ هدفی

🙃