2821
2789
عنوان

شما با پسر ساده دوست می شید

1557 بازدید | 47 پست

پسری که تالا هیچ دوست دختری نداشته باشه ضربه های بدی تو زندگیش خورده باشه و انرژی منفی داشته باشه ولی بدونید به دختر نیاز داره باهاش دوست می شید فقط ی خونه داره دیگه کار و ماشین اینا نداره داره سربازی میره دیگه 

ببخشید به این نمیگن پسر ساده بهش میگن سالم

نه گلم شما لیاقتت همون لاشیاس

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نــه بچه تر بودم از سر دلسوزی و ترحم میگفتم اره ولی الان نه چون میدونم چصناله های این ادم رو منم تاثیر داره 

براتون آرزو میکنم هیچ وقت حروم نشید ، حروم آدم اشتباه ، مکان اشتباه ، رشته اشتباه و ... :)                

ن ول سر ب سرش میزارم 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم. .

ببخشید به این نمیگن پسر ساده بهش میگن سالمنه گلم شما لیاقتت همون لاشیاس

سالم نه افسرده 

افسردگی بد نیست درمان داره 

اما دختر عمرش رو از سر راه نیاورده که گلم 

دکتر مردم نیست که

🎀😶

با هیچ پسری دوست نمیشم حقیقتا

این مورد هم برای ازدواج اگه بخوام بگم برای من کنسله چون من خودم ضربه زیاد خوردم یه شخصیت حمایتگر میخوام اگه طرف بتونه حامی من باشه منم میتونم حامی باشم ولی فقط برای برطرف کردن نیاز های دیگران نیستم 

تو خودت میتونی یه همچین شخصیتی رو برای طرف به ارمغان بیاری آیا؟

🫶

سالم نه افسرده افسردگی بد نیست درمان داره اما دختر عمرش رو از سر راه نیاورده که گلم دکتر مردم نیست ک ...

اون میگه مشکلش بیشتر با اینه که ساده اس چون دوست دختر نداشته

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز