2777
2789

یماه ایناست عقد کردیم اوایل تیر ماه بعد حدود یه هفته است خیلی بداخلاق شده زنگ میزنم بهش سرد برخورد میکنه و یه حالت تند صحبت میکنه هیچ بحثی هم نداشتیم

[ موفقیت در رها نکردن است...🧸]هنرجوی طراحی لباس هستم🎨عاشق موسیقی،کتاب،ورزش،کوهنوردی،دریا،اسب سواری و پروانه ها🦋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باهاش حرف بزن ببین مشکلش چیه

اصلاً حرف نمیزنه باهام حرفو تو دهن آدم میزاره تا میام اعتراض کنم میگه زنگ میزنم بهت قطع میکنم

[ موفقیت در رها نکردن است...🧸]هنرجوی طراحی لباس هستم🎨عاشق موسیقی،کتاب،ورزش،کوهنوردی،دریا،اسب سواری و پروانه ها🦋

دو روزه قسم خوردم به شوهرم

نه زنگ بزنم نه پیام بدم 

و دارم جواب میگیرم 😏

خودش همچنان داره پیام میده و از صب ۳ بار زنگ زد امروز و جوابشو ندادم‌

تا کی ما باید مادر اینا باشیم‌که بخوایم خودمونو کوچیک و بی ارزش کنیم 

شما هم باهاش حرف بزن درست نشد برو تو قیافه 

پرنسس شدن برامون 

همچین تو امضا میزنن کاربری دست دو نفره انگار ما  گفتیم شما دچار Multiple personality disorder هستی 😐😐😐😐حالا این هیچی یکی میبینی دیروز کانکت شده سریع تو امضا میزنه کاربریم مال فلان ساله 😑 خب که چی ⁉️⁉️ میخواید منم بزنم ( تازه وارد نیستم مال قبل تشکیل سایتم ) راحت میشی 🤨🤨🤨🤨

شاید پریود شده مغزش

یا تو کارش مشکل پیش اومده

طبیعیه

اسمش بحران مسئولیت پذیریه

ترس از آینده و مسئولیتاش ذهنشو درگیر کرده

خدایاشکرت❤️ کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌     

خیلی عجیبه

عجیب که چی بگم بابام بی محلی میکنه بهش و یجوری آدم حسابش نمیکرد جالا نمیدونم از اونه یا چی

چرا نمیپرسی چی شده چرا اینجوری میکنه

جواب ادمو که نمیده تا میام بگم چرا اینطوری میکنی قطع میکنه میگه کار دارم یا...

اصلاً حرف نمیزنه باهام حرفو تو دهن آدم میزاره تا میام اعتراض کنم میگه زنگ میزنم بهت قطع میکنم

موقع حال بدیش وقت اعتراض نیست

خدایاشکرت❤️ کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌     

عزیزم صحبت کن نه اعتراض

یعنی بگو مثلا مدتیه تو خودتی مشکلی هست!؟ میتونی رو کمک من حساب باز کنی

با هم فکر میکنیم راجبش