2777
2789
عنوان

چجوری به مادرشوهرم بفهمونم

740 بازدید | 45 پست

شاغلم و از اول مهر باید برم سرکار.قبلا دانشگاه بودم حالا م محل کارم یکم دوره . از وقتی بحث کار جدی شده مادرشوهرم هی میچرخه میگه فک میکردم برا پسرم زن میگیرم راحت میشم حالا باید با این کمر داغونم هنوزم بهش خدمت کنم . آخه ۷۵ سالشه و شوهر من آخرین بچه س 

البته به خودم مستقیم نمیگه مثلا خواهر شوهرم گفت به مدت بریم خونه ما اینطوری جوابشو میده 

حالا شوهرمم خیلی با کارم موافق نبود به زور دلشو بدست آوردم همه ش حس میکنم با این حرفاش تحریکش میکنه واسه مخالفت

با اینکه هنوز عقدم بخاطر اینکه تنهاست و نمیتونه واسه شوهرم غذا بپزه بیشتر وقتا من میرم انجام میدم. 

اعصابم داره بهم میریزه 

چجوری بهش بگم وظیفه من نیست که تو عقد واسشون غدا بپزم و تا الانم لطف کردم 

آخه شوهرم ناراحت میشه 

تازه امید به زندگیش خیلی بالاست ، من قراره شغلم تا ۵ سال اینطوری باشه 

میگه تا ۵ سال دیگه هم راحت نمیشم از غذا پختن و .‌‌...

اصلا رفتاراش یه طوریه انگار مهم ترین کار زندگی آشپزیه و منو به خاطر اشپزی عقد کردن 

البته خیلی محل نمیذارم ولی میترسم مخ شوهرمو بزنه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب خانمای شاغلم میتونن به زندگیشون برسن،مشکلی نداره که

خشم بیش از حد گرفتن وحشت ‌آرد و لطف بی‌وقت هیبت ببرد ،نه چندان درشتی کن که از تو سیر گردند و نه چندان نرمی که بر تو دلیر شوند...
خب خانمای شاغلم میتونن به زندگیشون برسن،مشکلی نداره که

اره تازه من ساعت ۲ ظهر میام خونه ولی این متوجه نمیشه 

کلا چون خودش عادت داره از ۹ صبح غذا بزاره و سرش وایسه متوجه نمیشه میتونم راه ببرم زندگیمو 

وقتی رفتی خونه خودت قاعدتا از شب قبلش غذا میپزی دیگه

والا اگه احترام به شوهر نبود من فقط به اندازه شوهرم میپختم میبردم که اذیت نشه خدمتم نکنه بهش فقط کارای خودشو بکنه

بی خیال باش تا کامروا باشی

وااااي چقدر شل گرفتي قضيه رو؟!!!!

مگه زمان اوشين ه كه دختر واسه خانواده شوهر غذا بپزه؟

مهمترين مساله الان استقلال يه زنه

پس استقلال ماليتو از دست نده

و از همين اول راه همسرتو به هر روشي شده مجبور به همكاري تو كارهاي خونه كن

تو عقد قرار نیست تو کاری بکنی عزیزم زود عروسی کنید با برنامه ریزی به کارهات میرسی منت کسی هم رو سرت نیست

در زلف چون کمندش ای دل مپیچ کانجا     سرها بریده بینی بی جرم و بی جنایت...