2777
2789
عنوان

چجوری به مادرشوهرم بفهمونم

| مشاهده متن کامل بحث + 740 بازدید | 45 پست

بنظر من ب مادر شوهرت با توجه ب سن بالاش بگو 

وقتی عروسی کردیم دیگه نمیزارم زحمت فلانی بدوش شما باشه خودم برنامه ریزی میکنم و....

بچه ها خودمونم پیر میشم ی کم با سالمندا مهربونتر باشیم 

تحملشون کنیم 

يجوري به شوهرت بفهمون 

هی برا شوهرم توضیح میدم ک فلانی و فلانی شاغلن از شب قبل غذا ورست میکنن و ...

حالا وقتی صحبتی بشه شوهرم ازم دفاع میکنه و حرفای منو میزنه 

بعد مادرشوهرم میگه تمام عمر باید غذای شب مونده بخوری 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تازه امید به زندگیش خیلی بالاست ، من قراره شغلم تا ۵ سال اینطوری باشه  میگه تا ۵ سال دیگه هم ر ...

سعی کن بعد ازدواج خودت واسه نهار شوهرت غذا بذاری و نذاری همسرت مزاحم مادرش بشه ،همه خانومایی که شاغلن کاراشونو خودشون انجام میدن

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!
خیلی جدی باش طوری برخورد کن که شوهرت از همون اول تربیت شه و توقعات اینچنینی نداشته باشه ازت... فقط ...

شوهرم خیلی خوبه درک میکنه . ولی حرفاس مادرشوهرم نمیزاره ککک...هی تحریک میکنه شوهرمو

ثبلا تاپیک طدم از انتظارات بیجاش 

هی برا شوهرم توضیح میدم ک فلانی و فلانی شاغلن از شب قبل غذا ورست میکنن و ... حالا وقتی صحبتی بشه شو ...

بگو تو فکر شوهرم نباش

ارامپز بزار شب مونده هم نیست

باید از شب بزاریش تا دو ظهر که غذات بپزه دقیقا برنجتم یا شب قبل یا پلوپز همون صبح قبل رفتن بزن خودش خاموش میشه

بی خیال باش تا کامروا باشی
سعی کن بعد ازدواج خودت واسه نهار شوهرت غذا بذاری و نذاری همسرت مزاحم مادرش بشه ،همه خانومایی که شاغل ...

منم همین برنامه رو دارم ولی هنوز خونه خودم نرفتم داره جلو جلو میبره و میدوزه 

شوهرمم هی میگه فکر میکردم بریم خونه خودمون دیگه از منت گذاشتن مامانم راحت میشم حالا ک میخوای بری سر کار 

هرچقد توضیح میدم باز یه حرفی وسط میاره مامانش دست حودشم نیست

زیر عقد واسه مادر شوهرت غذا مبپزی نکن دختر کم کم عادتش بده به اشپز خونه های بیرون بگو از بیرون غذا ب ...

دلم واسه شوهرم میسوزه آخه 

تازه مادرشم هر روز قیمه درست میکنه 

چیز دیگه ای حال نداره بزاره فقط گوشت و لپه میریزه و خلاص 

گناه داره 

اره تازه من ساعت ۲ ظهر میام خونه ولی این متوجه نمیشه  کلا چون خودش عادت داره از ۹ صبح غذا بزار ...

دو که خیلی خوبه،خواهر منم دو میاد،شب قبلش ناهارشو آماده میکنه و مشکلی ام نداره،بعدشم خب الان آقایون خیلیاشون تا عصر سر کارن و ناهارشونو میبرن سر کار و باید شب قبل ناهار فرداشونو درست کرد،هیچ فرقی نداره سر کار بری یا نری

خشم بیش از حد گرفتن وحشت ‌آرد و لطف بی‌وقت هیبت ببرد ،نه چندان درشتی کن که از تو سیر گردند و نه چندان نرمی که بر تو دلیر شوند...
هی برا شوهرم توضیح میدم ک فلانی و فلانی شاغلن از شب قبل غذا ورست میکنن و ... حالا وقتی صحبتی بشه شو ...

بهش بگو غذای شب مونده ی خودمون بهتر از غذای بیرون و رستورانه

یجوری غیر مستقیم بفهمون بهش تحت هیچ شرایطی قرار نیست بی خیال شغلت شی

ینی اصلا نفهمیدی منظورش چی بوده

اشپز گرفته يا عروس؟؟؟؟ از اول اشتباه كردي اشپزي كردي 

اوایل طرز فکر شوهرم تحت تاثیر مادرش بود خیلی زیاد و زود ناراحت میشد 

تازه با هم کنار اومدیم ولی به مادرش نمیتونم مث شوهرم توضیح بدم وتفهیم کنم 

یعنی منظورش اینه که کار نکن؟بگو پسرت حقوقم و بده تا بیام غذا بپزم بقیه روزم استراحت کنم😐

مهربانی تورا زیباترین فرد درجهان میکند فرقی نمیکندظاهرت چگونه باشد☺
بگو تو فکر شوهرم نباش ارامپز بزار شب مونده هم نیست باید از شب بزاریش تا دو ظهر که غذات بپزه دقیقا ...

آره عزیزم مامان خودمم شاغله ولی به همه چی میرسه 

منم میدونم ک میرسم 

تازه اگه یه وقتی نرسم شوهرم همکاری میکنه 

ولی الان تو خونه مادرشوهرم این امکانات نیست  

و داره طبق گذشته ، زندگی آینده منو قضاوت میکنه