باردارم و دکتر استراحت داده هفته ای یه بار یکی از فامیلا زنگ میزنم میخوایم بیایم ببینیمت هرچقدر توضیح میدم شرایطم مناسب نیست و نمیخوام نمیفهمن همش اصرار دوباره تماس بعدم میگن تو زیادی حساسی حتی رک هم میگم نمیفهمن، چکار کنم؟ دیوونه شدم از دستشون 😔
ای بابا قبلش باید خونه تمیز بشه وسایل پذیرایی آماده کنیم بعدم باورت نمیشه هفته پیش یکی اومده میگه چا ...
من باردارم که نباشم یه وقتایی بدنم درد می کنه دوست ندارم کسی بیاد خونه م. یه موقع که یهویی یکی زنگ میزنه میگه میخوام بیام انقدر غر میزنم شوهرم کمک می کنه با هم خونه رو که تمیز می کنیم یهو روحیه م عوض میشه میگم آخیش خوب شد مهمون میاد به این بهونه خونه رو تمیز می کنیم😀 ولی درک می کنم توی بارداری اونم وقتی استراحت مطلقی نگران هم هستی از اینکه الان اگه بلند شم چی میشه ! در مورد فضولی هاشونم تمرین کن برات مهم نباشه پس فردا میخوان به مدل بچه داریتم گیر بدن اون موقع هورموناتم ریخته به هم ، اگه یاد نگرفته باشی بی اهمیت از موضوع رد بشی بیشتر اذیت میشی عزیزم😘
انشالله خدا به تو هم آرامش بده مهربون. یه روزایی منم مثل شما بودم تحملم کم بود زمونه بهم یاد داد که برای کمتر آسیب دیدن باید تحملم رو ببرم بالا . یه جور ارتقای طبقه ست وقتی بتونی آدما و زندگی رو دقیقا همونطوری که هستند بپذیری 😘