2777
2789

۵۳ سالش هست خیلی ریسک کرده تا این سن خیلی ضرر کردیم.همیشه انتظار داره یک شبه به مقصد برسه.

میگه شمام باید یاد بگیرید با داد و بیداد میگه و میگه شما نمیفهمید نفهمید.

فعلا ۶ تومن ضرر کرده میگه اگه ماشین زیرپامم فروختم باید یاد بگیرم به پول برسم.

وضعموشونم بد نیست خونه ماشین دارن ۳نفرم هستن منم که ازدواج کردم ماهی حدودا ۳۰ تومن درامد دارن.

خواهرمم بعد دانشگاهش شاغل میشه.

تمام طول روز ۱۰ کلمه با ما حرف نمیزنه کل حقوقش میده پای این مامانم مدتهاست خرج خونه و قسط و... میده.

هیچی از خونه تعمیر نمیکنه

نه از گوشی درست سردرمیاره نه لبتاب.میگه میخوام گوشی گرون بخرم بخاطر کارم پولدار شم دیکه شرکت نرم

شاید ایشون بیش فعالی بزرگسالی دارن 

شوخی نمیکنم چون زمان های قدیم بیش فعالی رو نمیشناختن طبیعتا درمان هم نمیکردن بعد اینجور بچه ها توبزرگسالی ریسک های بی دلیل وپر ضرر میکنن  پرسوصدا هستن از این شاخه به اون شاخه میپرن و مرتبا کلافه و برافروخته و عصبی هستن وبرنامه های زندگیشون پراکنده هست تعمیر دوست ندارن میخوان زود بندازن دور زود از اول شروع کنن زود دوباره بخرن 

الانم اونایی که بچه بیش فعال دارن و بخاطر تحجر و بیسوادی  بهش دارو نمیدن بعدا بچشون اینجوری گرفتار میشه 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

شاید ایشون بیش فعالی بزرگسالی دارن شوخی نمیکنم چون زمان های قدیم بیش فعالی رو نمیشناختن طبیعتا درمان ...

چطوری حل میشه؟

هرچی و هرکاری بخواییم بکنیم میگه نمیفهمید 

حرف فقط حرف خودشه حتی حرف دکتر و مهدسارو هم نقض میکنه.

میگه نهه من درست میگم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا رو چی میخواد ریسک کنه؟ 

فکر و ایده هم داره یا همینجور جوگیرانه تصمیمم میگیره

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
چطوری حل میشه؟هرچی و هرکاری بخواییم بکنیم میگه نمیفهمید حرف فقط حرف خودشه حتی حرف دکتر و مهدسارو هم ...

اگه راصی بشه ببرینش روانپزشک دارو هست برای کنترل عوارض بیش فعالی بزرگسالی اما چون سن بالاست و مختصات مغز و شخصیت شکل گرفته دوسه سال باید مدام بخوره تا اثر کنه اونم با همکاری کامل 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

حالا رو چی میخواد ریسک کنه؟ فکر و ایده هم داره یا همینجور جوگیرانه تصمیمم میگیره

فقط میخواد پول جمع کنه.

بخدا خسته شدیم 

شدیم مسخره کل فامیل

هیچکس دیگه بهش اهمیت نمیده مث یه بچه ساله میبیننش.

باهاش حرف میزنی جواب نمیده اما با یکی دیگه حرف بزنی خیلی حواسش جمعه که چی میگی.

هم حسوده هم ریسک پذیر

همیشه شعار داده