شاهزاده_خانوم_جنگجو مدیر عضویت: 1401/11/09 تعداد پست: 147 عنوان هاله بی بی چک 15 روز بعد تزریقhcg | مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 37 پست سلام خانوما ۲ ساله اقدامم،دوره ی پنجمه که hcgمیزنم،همسرم سه ماه قبل عمل واریکوسل داشت،بنظرتون مثبته؟ خدایــا شکرت با تو که باشیــــم تمام دورها نزدیکند و ناممکنها ممکــن 1403/05/15 | 10:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
a_nora عضویت: 1402/04/31 تعداد پست: 7568 انشا ا... نی نی عاقبت به خیر بشه عزیزمو با اومدنش زندگیت قشنگتر بشه❤️ قدر منو نمیدونه میخواد قدر بچشو بدونه نمیدونم یهو چه مرگش شد قبلش همش ذوق داشت رفتیم تخت و کمد خریدیم یکی دوبار با دوستش رفت بیرون هوایی شد دلش مجردی و آزادی میخواد بهم میگه زندونیم کردی 💗
شاهزاده_خانوم_جنگجو مدیر استارتر عضویت: 1401/11/09 تعداد پست: 147 نه نمیخوادبه نظرم فردا یه بیبی دیگ بزناگ پر رنگ بود برو دکتری که میخوای تحت نظرش باشییدفه سونو بری ب ... اینو نیم ساعت پیش زدم مارک مدیکور هست ،اون بی بی چک قبلی مارک بتا بودمدیکور پررنگتره ولی لکه بینی قهوه ای پیدا کردمنمیدونم شروع پری هست یا نه خدایــا شکرت با تو که باشیــــم تمام دورها نزدیکند و ناممکنها ممکــن
شاهزاده_خانوم_جنگجو مدیر استارتر عضویت: 1401/11/09 تعداد پست: 147 قدر منو نمیدونه میخواد قدر بچشو بدونه نمیدونم یهو چه مرگش شد قبلش همش ذوق داشت رفتیم تخت و کمد خر ... نگران نباش عزیزم شاید تو شوک پدر شدنه،یکمی به حال خودش بذار مطمئنم مثل قبل میشه خدایــا شکرت با تو که باشیــــم تمام دورها نزدیکند و ناممکنها ممکــن
بیعقل عضویت: 1400/12/09 تعداد پست: 3712 عزیزم چی شد حامله بودی؟ نام کاربریم یهو شد سواستفاده نکنین لطفا🙃
بیعقل عضویت: 1400/12/09 تعداد پست: 3712 اینو نیم ساعت پیش زدم مارک مدیکور هست ،اون بی بی چک قبلی مارک بتا بودمدیکور پررنگتره ولی لکه بینی قه ... توی این انگار نیستی نام کاربریم یهو شد سواستفاده نکنین لطفا🙃
شاهزاده_خانوم_جنگجو مدیر استارتر عضویت: 1401/11/09 تعداد پست: 147 توی این انگار نیستی دیروز فقط لکه بینی قهوه ای داشتم که شب کمتر شدالبته گاهی یکی دو روز قبل پری لکه بینی دارمهاله واضح دارهاز قبلی پررنگتر اگه باردار نباشم دیگه به هیچ بی بی چکی دیگه اعتماد نمیکنم خدایــا شکرت با تو که باشیــــم تمام دورها نزدیکند و ناممکنها ممکــن
بیعقل عضویت: 1400/12/09 تعداد پست: 3712 دیروز فقط لکه بینی قهوه ای داشتم که شب کمتر شدالبته گاهی یکی دو روز قبل پری لکه بینی دارمهاله واضح د ... عزیزم هاله مهم نیس قشنگ باید خط بیوفته حالا کمرنگم باشه هستی نام کاربریم یهو شد سواستفاده نکنین لطفا🙃
tdte5536fyf عضویت: 1401/08/27 تعداد پست: 4351 سلام عزیزم شماباردار بودین؟ خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍