2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه خواستگار داشتم فامیل مون بود لوازم آرایشی داشت مغازه شیک و بزرگ و جنس اصل و خارجی میفروخت پولدار هم بود منو خیلیییی میخواست اما من بخاطر شغلش ردش کردم :| شغلش به دلم نبود 

میخواستم بخاطر حسودام ناراحت باشم ؛ یادم اومد اونا حتی یه سفر هم نمیتونن بیان به کشوری که من مهاجرت کردم :) 

یه خواستگار داشتم فامیل مون بود لوازم آرایشی داشت مغازه شیک و بزرگ و جنس اصل و خارجی میفروخت پولدار ...

شغل خطرناکی هست  .شما چقدر دختر عاقلی هستین خوشم اومد.حتما تو اجتماع هستین

شغل مورد علاقمه با نامزدم میخایم راه بندازیم

ذات ادمی باید درست باشه ذات بد باشه تو خونه هم خیانت میکنه

اگه گفتی معنی اسمم چیه؟😁🤔 من یه شیرازی خیلی خیلی بی حالم پس اگه برام نظر گذاشتی و فقط لایک کردم ناراحت نشو مطمئن باش خوندم و کلی هم دعات کردم از همینجا ممنون از راهنماییت😘❤️
یه خواستگار داشتم فامیل مون بود لوازم آرایشی داشت مغازه شیک و بزرگ و جنس اصل و خارجی میفروخت پولدار ...

عزیزم فروش عمده نداشت ادرسشو بدی به من؟😃😄

اگه گفتی معنی اسمم چیه؟😁🤔 من یه شیرازی خیلی خیلی بی حالم پس اگه برام نظر گذاشتی و فقط لایک کردم ناراحت نشو مطمئن باش خوندم و کلی هم دعات کردم از همینجا ممنون از راهنماییت😘❤️

این قضیه مثل اینه چشم شوهرمو بگیرم دخترای دیگه رو نبینه چه وضعشه ببین خودش چجور آدمیه من خودم شغلم طوریه اکثرا پسرن حالا چند تا دونه خانومم هستن 

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

من و دختر خالم هر دو متاهلیم رفتیم یه لوازم ارایشی اقاهه انقدر زبون یه پسر نهایتا۳۰میخورد که ترسیدیم از بس بهمون گفت خانوم دکتر دخترخالم میخواست برای شوهرش ازش چیزی بخره همش میگفت برا دوس پسرت میخای دوس پسرت مال کدوم محدوده بگو بر اساس اون بدم بهت

فراااار کردیم