2777
2789
عنوان

همسرم دوس داره وزنم بیشتر باشه

640 بازدید | 44 پست

سلام بچه ها روزتون بخیر 

من با کلی تلاش وزنم رو بردم بالا قبلا چون قدم بلنده با وزن کم بد دیده میشدم ۱۶۵ هست قدم زیاد نیست ولی دست و پای کشیده دارم باعث میشه بلند دیده بشم قبلا ۵۴ بودم الان شدم ۶۴ یعنی ده کیلو اضافه کردم همه میگن الان عالیه اندامت ولی همسرم میگه نه ۷۰ بشی خیلی بهتره

من ۲۰ سالمه بچه هم ندارم میترسم بعدا نتونم کنترل کنم 

بنظرتون چیکار کنم !؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همسر دیگه چ نظر هایی میدن؟

مگه موقعی که شمارو پسندیده چشماشو نیآورده بوده؟

روزی داریوش بزرگ دستور داد تا همه یونانیان حاضر در کاخ را به حضور او بیاورند...سپس از آنان پرسید به چه بهایی حاضرند جسد پدر خود را پس از مرگ بخورند؟ یونانیان پاسخ دادند که به هیچ قیمتی حاضر به انجام چنین کاری نیستند. داریوش سپس دستور داد هندیان موسوم به گالاتی که والدین خود را پس از مرگ میخوردند به پیشگاه بیاورند!سپس در برابر یونانیان از ایشان پرسید به چه قیمتی حاضرند جسد پدر مرده خود را روی تلی از هیزم گذاشته و بسوزانند. هندیان فریاد بلندی کشیدند و از شاه خواهش کردند که چنین سخنان کفرآمیزی را نگوید...حس میکنم که داریوش حجت را بر صاحبان هر عقیده‌ای تمام کرد. این داستان نشان میدهد که عقاید هرکس فقط از نظر خودش بی‌عیب است و اگر کسی گمان کند عقیده دیگران نادرست است حق ندارد عقیده خودش را به زور به آنها تحمیل کند.به نقل از تاریخ هرودوت؛ کتاب دوم؛ صفحه ۳۷
72خیلی قشنگ و ور میشه خوشبحالت همینقدر کمی

اصلا هم قشنگ نیست ۷۲ !!!

یه چیزایی میگین هااااااا

۶۴ هم لاغر نیس والا

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه‌ی کشتی بودن یه معجزه بود! همون قدر محال... همون قدر غیرممکن...🩷🪷