2777
2789

تازه رفتم تو هفته ۶، دکترم بهم این قرص رو داد با اسپرین و ویتامین دی، حالا دارم میخورم اینا رو دو روزه بشدت حالت تهوع گرفتم، سرچ کردم تو نی نی سایت و گوگل عوارضش حالت تهوع هستش و اینکه اکثرا از ۴ ماهگی خوردن، واسم عجیبه چرا دکتر بهم داد اینو

منم از اول خوردم اما تهوع نداشتم به دکترت بگو شاید عوض کرد

خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️ 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم از اول خوردم اما تهوع نداشتم به دکترت بگو شاید عوض کرد

آره فکر کنم چون تهوع دارم باید از ماه ۴ شروع کنم واقعا سخته تهوه داشتن امیدوارم که شروع نشده باشه از الان واسه من

شما کلا حالت تهوع نداشتین؟ اگه داشتین از کی شروع شد؟

نه نداشتم 

خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️ 

خوشبحالتون خیلی عالیه

منم مشکلات دیگه دارم دوماهه هرچی میخورم گیر میکنه تو گلوم غذا نمیتونم بخورم هماتوم دارم اوایل خونریزی داشتم جفتم تا دهانه رحم کشیده شده

هرکی مشکلات خودشو داره بارداری کلا سخته فکرشو نکن خودتم مقایسه نکن انشالله زود بگذره و سالم و سلامت نی نی هامونو بغل بگیریم این دردا یادمون بره

منم مشکلات دیگه دارم دوماهه هرچی میخورم گیر میکنه تو گلوم غذا نمیتونم بخورم هماتوم دارم اوایل خونریز ...

میدونم عزیزم کلا پروسه سختیه

من حالت تهوع و رفلاکس معده طوری که اصلا نمیتونستم چیزی بخورم نمیدونم اینبار چطور پیش میره توکل به خدا