2777
2789
عنوان

متاهل ها چجوری بدنشون لیزر میکنن که

| مشاهده متن کامل بحث + 7185 بازدید | 172 پست
بدنتون همیشه بی مو بود وقتی پیششون بودین؟

دوره نامزدی و عقد که چیز خاصی نداشتیم

الانم که ازدواج کردم یه تایمایی باید برم شارژ و تا شارژ بعدی شیو نکنم اما دیگه خیلی موها ضعیف و نارک و یکی بود و یکی نبود شدن

یا اینکه یکبار تقلب میکنم‌ و شیو میکنم

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرتون بخاطرهمین نبود که نتیجه نگرفتین؟؟؟

نمیدونم

اونا که میگفتن اشکالی نداره

تازه اومدم یه بار بگم همسرم راضی نیست از کاراتون

برگشت گفت مشتریای من نمیزارن همسرشون موهاشونو ببینه و شیو میکنن

کلا کارش بد بود به نظرم دستگاهش خوب نبود

چون دوست خودم و یه خانم دیگه هم دیدم شاکین

مثلا یه جا مو داشتم یه جا نداشتم 

دفعه اول بود یا دوم 

یادم نیست شیو نکردم 

ولی دست میکشیدم کم میریخت بعد زدم

🙄چ دکتر متخصصی!

اینو نمیگم ک اصرار کنم ب صحبتم ..

اتفاقا از دکتری بپرسیدم ک جزو مختصص های بنام اصفهان بود..

ب هر حال این تجربه من بود و هر کسی ک از لیزر بپرسه بهش میگم  چون من سر این موضوع خیلی اذیت شدم 

هرینه های لیزر 

رفت و امد 

خجالت لیزر بیکینی😂 

و بعدشم عفونت ها 

ک این اخری بدتر همه چی بود ...

اگ  هزینه های لیزر و دکتر بعدش رو طلا میخریدم الان کلی سود کرده بودم تازه مریضم نمیشدم😂

فاصله بین جلسات مگه چند روزه ؟ اگه امکانش هست فاصله بین جلسات رو کم کن یا فقط اون محلی که لیزر میشه ...

کل بدن میخوام لیزر کنم

فاصله جلسات اوایل یک ماهه اما بعدش زیادتر ممکنه بشه

دوره نامزدی و عقد که چیز خاصی نداشتیمالانم که ازدواج کردم یه تایمایی باید برم شارژ و تا شارژ بعدی شی ...

اها اپراتور لیزر میگه شیو اشکال نداره؟ 

ببخشید هر چن ماه میرید شارژ؟ راضید؟

اره.کدومش بهتره

ژیلت خب راحت تر و بی خطر تره. تیغ ممکنه ببری خودت رو. ماشین اصلاح سه تیغه هم برای صورت آقایونه و ممکنه انعطاف و ظرافت لازم برای شیو کردن بدن رو نداشته باشه.

حالا من منظورم این بود که وقتی میگن شیو کردن اشکالی نداره فکر نکنی هر روش موزدایی حتی با پودر و اینجور چیزا بدون اشکاله. چون گفتن روش های موزدایی با کرم (که ماهیتش مثل موزدایی با پودر هست) نباید استفاده بشه. فقط شیو کردن مجازه.

اره مگه ۱۰ روز اولم مو در میاد؟

یکی دو جلسه اول ممکنه در بیاد اونم میگن نزنی بهتره ولی میتونی شیو کنی،داستان سر همون تعداد جلساته اصلا نگران نباش

نجابت زمانی معنا پیدا میکند که راه دومی هم باشد