2777
2789

قبول شدن تو رشته خوب زندگی آدمو عوض می‌کنه 🥲

دیگه ام نمیتونم کنکور بدم حوصله درس خوندن ندارم دیگه مخم نمی‌کشه 

شیواتونم 🤗قشنگای من کیست تخمدان و تنبلی تخمدان دارم 😢💔🥺لطفاً اگه چیزی راجب درمانش میدونید بهم کمک کنید 🤕❤️ قرص های هورمونی اصلا دلم نمی‌خواد  مصرف کنم 👀🐣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چندسالته

۲۲ 

واقعا مخم نمی‌کشه دیگه کنکور بدم

شیواتونم 🤗قشنگای من کیست تخمدان و تنبلی تخمدان دارم 😢💔🥺لطفاً اگه چیزی راجب درمانش میدونید بهم کمک کنید 🤕❤️ قرص های هورمونی اصلا دلم نمی‌خواد  مصرف کنم 👀🐣

مادر بنده توی دهه پنجاه سالگی زندگی اشون هستن

و پاییز ترم آخر دکتراشون رو میگذرونن 

اینو گفتم که بگم اگه به چیزی علاقه داری هیچ وقت برای شروعش دیر نیست

زندگی مثل یه سفر می مونه

آدمیزاد توی سفر وقتی چشمش به یه لباس بیفته حتی اگه فقط یک ساعت مونده باشه که توی اون شهر باشه می‌تونه هر جور شده بره اون لباس رو تهیه کنه

سفر زندگی هم چیزی که شاید قشنگ و جالبش می‌کنه همینه که نمیدونیم تا کی مسافر این سفریم

پس باید قدر لحظه به لحظه این سفر رو دونست

با کلی وصله روی بالم هنوز بلند پروازم!✨ 
چه رشته ای هستی و چی میخواستی

یه رشته بدون کنکور هستم 🥲

تجربی بودم پرستاری مامایی بینایی سنجی همه رو دوست داشتم 

مادر بنده توی دهه پنجاه سالگی زندگی اشون هستنو پاییز ترم آخر دکتراشون رو میگذرونن اینو گفتم که بگم ا ...

من خیلی افسرده شدم 

کسی نیست حمایتم کنه 

اصلا به کنکور فکر میکنم حالم بد میشه نمی‌دونم چیکار کنم 🥲

من خیلی افسرده شدم کسی نیست حمایتم کنه اصلا به کنکور فکر میکنم حالم بد میشه نمی‌دونم چیکار کنم 🥲

سعی کن اول حالت رو خوب کنی

برای شروع هر مسیری حال خوب مقدمه است

پس اول حال خوب و بعد بقیه راه

دلیل این که بهش فکر می‌کنی حالت بد میشه هم شاید اینه که توی گذشته گیر کردی و توی این که اون رو از دست دادی با حال خوب افکار گذشته رو هم میتونی رها کنی

نه راجب مسئله کنکور

بلکه راجب هر چیزی توی زندگی ات

چشم حمایت به دست هیچکسی نداشته باش

چون خودت رو داغون می‌کنی

زمانی که یاد بگیری از هیچکس هیچ گونه توقعی نداشته باشی برنده میشی

سعی کن اول حالت رو خوب کنیبرای شروع هر مسیری حال خوب مقدمه استپس اول حال خوب و بعد بقیه راهدلیل این ...

مرسی عزیزم 

چقدر شما با سوادی 

تبریک میگم به پدر و مادرت 

ممنون که راهنماییم کردی ❤️

مرسی عزیزم چقدر شما با سوادی تبریک میگم به پدر و مادرت ممنون که راهنماییم کردی ❤️

ممنون عزیزم نظر لطفته❤️

خواهش میکنم انشالله همواره توی مسیر زندگی اتون موفق باشید