2777
2789
منم 😂 نميدونم چراااا انقدر از بچه ها متنفر شدم

ینی تو خیابون یه بچه ای جیغ میزنه با خودم میگم برم کلشو بکنم زیر لاستیک ماشین خفه شه😐😂

قد‌بارونای‌انزلی‌باریدم‌من:)!   ‌ https://daigo.ir/secret/51794345533

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها امشب مهمونی بودیم  حالا با میزبان رودروایستی داشتیم 

بعد پسرعموم سه سالشه 

سر سفره یه دو سه بار اره دیگه صداهای ناجور و بوهای ناجور یعنی دیگه من میگفتم خدایا کاش من یه پشع بشم از اینجا پرواز کنم برممم

حالا ببشتر از بچه ها متنفر شدی؟

بچه ها امشب مهمونی بودیم حالا با میزبان رودروایستی داشتیم بعد پسرعموم سه سالشه سر سفره یه دو سه بار ...

من كلا حس ميكنم اينا يه ادم بزرگن 

و بيشتر كاراشون از عمده 

واقعا هم بيشتر گريه ها و كاراشون از روي لجه 

حالم ازشون بهم ميخوره 

کجاش معصومن؟یکی از یکی گودزیلا تر شدن😂😂😂

خو همین چیزاشون بامزست دیگه🤣

دختر برادرشوهرم ۲سالشه با گوشی مامانش بهم ویس میده خاله دیگه برام پفک نگیر حالم بد شد اع اع کردم(ادای استفراغ کردنو درمیارد)🤣برام پسته بگیر نی نی بگیر🤣یا زنگ میزنم مامانش گوشی ازش میگیره دنبال اون دکمه قرمزه میکرده قطعش کنه با همه اینجوری🤣خیلی بامزست آخه چطور میشه برا این شیطونا دلت ضعف نره

من كلا حس ميكنم اينا يه ادم بزرگن و بيشتر كاراشون از عمده واقعا هم بيشتر گريه ها و كاراشون از روي لج ...

منم متنفر بودم البته این حس دو طرفه بود بچه ها هم از من توششون نمیومد

ولی خواهرزادم دوست دارم فقط چون با ادب و  زیاد ورور نمیکنه

منم متنفر بودم البته این حس دو طرفه بود بچه ها هم از من توششون نمیومدولی خواهرزادم دوست دارم فقط چون ...

حالا واسه من اينجوريه كه بچه ها از من خوششون مياد 

و اين حس از طرف من نيست 

مثلا بچه خواهرشوهرم ، بكبار با من تنها بود 

اومد سرش رو گذاشت رو پام ، 

من سريع بلند شدم كن فقط انقدر به من نچسبهههه 

برو خدا رو شكر كن بهت نميچسبن

واسه من ، اينجوريه كه من تا دستشوويي هم برم ، دنبال من ميان و صدام ميكنن 

خو همین چیزاشون بامزست دیگه🤣دختر برادرشوهرم ۲سالشه با گوشی مامانش بهم ویس میده خاله دیگه برام پفک ن ...

پسر عمم خیلی عجیبه

دو سالشه نون خشک و خورد میکنه 

بعد  میریزع زمین 

و از رو زمین لیس میزنه 

بعد میگه من و مثل هاپوها ناز کن 

ترسناک نیست؟؟

چه بامزه؛این چیزاشون خوبه ولی امان از دردسراشون

من کلا هربچه ای رو دوست ندارم نه اینکه ازشون بدم بیاد ولی این وروجکو عاشقشم به معنای واقعی خیلی دوسش دارم چون تو روزای سختم وارد زندگیم شد اگه اون نبود بغلش میکردم فشارش میدادم واقعا کم میاوردم