2777
2789

برذی من دعا کن حالم خیلی بده دعا کن فردا رفتم دکتر نگه سرطان و خوب شم سریع دعا کن حالت تهوع م خوب شه

تیکر رسیدن تولدمه فن جوجو تسو-★گوجو-سوکونا-مگومی-ایتادوری-دازای★ جونکوک★فقط!-عاشق تجربی🥺🌷-دندانپزشک ☆_با ۱۷ سال سن انیمه رو میپسندم😭😍_♡ کاربر مرد روی من ریپلای نکنه-:) بچه دار نیستم و رسیدن تولدمه🙂🙂    گوجو ساتورووو❤واسه رسیدن به آرزوم ممنون میشم صلوات بفرستی  

دعای شش قفل برای اجابت حاجتها✨

✍روایت است که از حضرت رسول (ص)كه هركس دعا ی شش قفل را نزد خودنگاه دارد یا بخواند خداوند تعالی او را مشمول رحمت بی حساب خود نموده واز تمام آفات او را حفظ نماید ودعای او همیشهمستجاب بوده ودر دنیا همیشه با عزت واحترام زندگی می نمایدو.....

🌺بسم الله الرحمن الرحیم

🔐قفل اول

بسم الله السمیع البصیر الذی لیس كمثله شی برحمتك یا ارحم الراحمین و صلی الله علی محمد و اله اجمعین

🔐قفل دوم

بسم الله الخالق العلیم الذی لیس كمثله شی و هو الفتاح العلیم برحمتك یا ارحم الراحمین

قفل سوم

بسم الله السمیع العلیم الذی لیس كمثله شی و هو الغنی القدیربرحمتك یا ارحم الراحمین

🔐قفل چهارم

بسم الله العزیز الكریم الذی لیس كمثله شی و هو العزیز الكریم برحمتك یا ارحم الراحمین

🔐قفل پنجم

بسم الله السمیع العلیم الذی لیس كمثله شی و هو العلیم الخبیر برحمتك یا ارحم الراحمین

🔐قفل ششم

بسم الله العزیز الرحیم الذی لیس كمثله شی و هو العزیز الغفور فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ان‌شاءالله همیشه سالم و سلامت باشی 😊

خیلی ممنون 

تیکر رسیدن تولدمه فن جوجو تسو-★گوجو-سوکونا-مگومی-ایتادوری-دازای★ جونکوک★فقط!-عاشق تجربی🥺🌷-دندانپزشک ☆_با ۱۷ سال سن انیمه رو میپسندم😭😍_♡ کاربر مرد روی من ریپلای نکنه-:) بچه دار نیستم و رسیدن تولدمه🙂🙂    گوجو ساتورووو❤واسه رسیدن به آرزوم ممنون میشم صلوات بفرستی  
دعای شش قفل برای اجابت حاجتها✨✍روایت است که از حضرت رسول (ص)كه هركس دعا ی شش قفل را نزد خودنگاه دارد ...

شما خودت حاجت ازش گرفتی؟

اَسْتَغْفِرُ اللّهَ رَبِّی وَ اَتُوبُ اِلَیهِ💚🌿 " یا الله "