۰۰۰گرگین۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1403/01/29 تعداد پست: 953 عنوان فردا وقت کراتین دارم 107 بازدید | 9 پست امروز موهامو رنگ کردم اشکال نداره؟اخه بعضی ها میگن باید دو هفته بگذره حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉 1403/05/15 | 01:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zahraaaa___z عضویت: 1401/12/01 تعداد پست: 779 ریزش مو : من در نمیزنم با لگد میام😂 یه صلوات برای حاجتم میفرستید لطفا💔 امام رضای من🤍🌱¹⁴⁰³٫⁵٫¹⁶
۰۰۰گرگین۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1403/01/29 تعداد پست: 953 ریزش مو : من در نمیزنم با لگد میام😂 دیگه تصمیممو گرفتم وقتم گرفتم تو لو خدا رای منو نزن حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉
کاهن_اعظم عضویت: 1403/05/05 تعداد پست: 484 کاش یه مقدار صبر کنیرنگ مقاوم هست در برابر کراتین دکلره انجام دادی؟
۰۰۰گرگین۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1403/01/29 تعداد پست: 953 کاش یه مقدار صبر کنیرنگ مقاوم هست در برابر کراتین دکلره انجام دادی؟ نه رنگ موهای طبیعیم خرماییاز دکلره خوشم نمیادآرایشگره گفت مشکلی نیست حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉
کاهن_اعظم عضویت: 1403/05/05 تعداد پست: 484 نه رنگ موهای طبیعیم خرماییاز دکلره خوشم نمیادآرایشگره گفت مشکلی نیست چه رنگی انجام دادی ؟ آرایشگر همیشه میگه مشکلی نیست برای موهات ضرر داره پشت سر هم
۰۰۰گرگین۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1403/01/29 تعداد پست: 953 چه رنگی انجام دادی ؟ آرایشگر همیشه میگه مشکلی نیست برای موهات ضرر داره پشت سر هم خرمایی طبیعی حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉
۰۰۰گرگین۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1403/01/29 تعداد پست: 953 چه رنگی انجام دادی ؟ آرایشگر همیشه میگه مشکلی نیست برای موهات ضرر داره پشت سر هم آره راست میگی😕 حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉
کاهن_اعظم عضویت: 1403/05/05 تعداد پست: 484 آره راست میگی😕 حتی حنا هم روی کراتین اثر داره ببین اگه ریزش مو برات مهم نیست و موهات خیلی فرفری نیستن میتونی فردا انجام بدید و نتیجه بگیری .
۰۰۰گرگین۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1403/01/29 تعداد پست: 953 حتی حنا هم روی کراتین اثر داره ببین اگه ریزش مو برات مهم نیست و موهات خیلی فرفری نیستن میتونی فردا ا ... مرسی عزیزم حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉