2777
2789
عنوان

بوتاکس کف دست نکنیدددددد

520 بازدید | 16 پست

این تاپیک رو میزنم کسی سرچ کرد بتونه پیداش کنه

اول اینکه کف دست من خیلی عرق می‌کنه اما الان میگم اگه برگردم عقب هیچوقتتتتتت بوتاکس نمیکنم

اول اینکه هزینه اش خیلیییی بالاس

دوم اصلا جهنم هزینه اش ، یه درد وحشتناکی داشت که نمیتونم وصفش کنم. من اینقدرررررر جیغ زدم و گریه کردم که کل آرایشم پاک شده بود. وحشتناک بود. افتضاح بود. اولین سوزن رو که زد گفتم من پشیمون شدم نمیخوام. گفت موادو باز کردم باید حتما انجام بدم... یعنی مردم و زنده شدم. مرگ رو به چشام دیدم (من زیربغل رو هم بوتاکس کردم دردش اصلااااا اینجوری نبود)

بعد الان شیش روزه که انجامش دادم و دستم انگار فلجه، نه میتونم چیزی بنویسم، نه حتی میتونم چسب و خمیر دندون و.. رو فشار بدم. بشقاب رو نمیتونم بلند کنم. انگشتان از یه حدی بیشتر خم نمیشن

فقط میتونم بگم انجامش ندید که به روز من نیفتید 

چی هس

؛ خواستار پایان محکوم به ادامه🫠✨🌱من فرزند کوروش هستم فرزند شاه جهان هستم .. "من نور دخت پارسی ام " نگه دار بیان "فارسی ام" اهورایی ام " ارژند پاکمانی ام " شاه بیت خوارم .. "بانوی داورم" وارث کمال آرش ام "خون رگ سیاوشم" فرزند فاتح بابل ام .. "پارت ام .اشکانی ام .ساسانی ام " من دختر ایرانی ام ..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگ چقد عرق میکرد دستت اصلا عرق دست خیلی ازار دهنده نیس زیر بغل افتضاحه 😭😭😭💔💔

آزار دهنده نیست؟؟

میای چیزی بنویسی کاغذ خیس میشه

کیف رو میگیری دستت اثر خیسی میمونه روش

کسی میاد باهات دست بده از خجالت آب میشی

من الان ازدواج کردم شوهرم بیرون میخواد دستمو بگیره همش، من چندشم میشه خودم، بخاطر همین رفتم انجام دادم

اما زیربغل رو راضی بودم واقعا. یعنی یه قطره هم عرق نکردم. لباسایی که دوست داشتم رو پوشیدم و حسابی کیف کردم 

آزار دهنده نیست؟؟میای چیزی بنویسی کاغذ خیس میشهکیف رو میگیری دستت اثر خیسی میمونه روشکسی میاد باهات ...

اره واقعا سخته 🥺

من خواهرم دستاش اینجوریه و پاهاش و منم زیر بغلم امونمو بریده 😭باید برم انجام بدم 

تو زمستون من سردم بودا ولی عرق میکردم 

از سرما یخ میکردم ولی چون عرق میکردم لباس نمیپوشیدم الانم ک دیگ هیچی دیگ 

میشه برا قبولیم دعا کنید❤️🙏

دیگه مد شده به همه جا بوتاکس میزنن 

بوتاکس معده وحشتناک تر از همه است 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

اره واقعا سخته 🥺من خواهرم دستاش اینجوریه و پاهاش و منم زیر بغلم امونمو بریده 😭باید برم انجام بدم ت ...

زیربغل اوکیه

من تازه دارم زندگی میکنم بخدا

فقط حتماً جای معتبر انجام بدید