2777
2789

اینستا رو باز میکنی کلیپ راجب عمه و زنداییه 

و مقایسه عمه و خاله. اتفاقا من هم واس خودم و اطرافیانم دیدم که عمه ها خیلی بیشتر برادرزاده هارو دوس دارن تا خاله خواهرزاده رو

فکر کنم چون ماماناتون از خواهرشور بدشون میاد مغزاتونو پر کردن وگرنه عمه ها اصلا بد نیست 

من خودم عمه نیستما اینو میگم تک فرزندم

مهربون بودن معجزه میکنه❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عمه های من واقعا مهربونن خیلی کمک به حالن و راز نگه دار اگه مشکلی تو زندگیمون باشه از دستشون بر بیاد حتما کمک میکنن

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻

نه عزیزم شما ندیدی.الان خواهرشوهرو برادرشوهر من خواهرزادشونو میذارن رو سرشون حلوا حلوا میکنن ولی پسر منو همش دعوا میکنن اون عمه بزرگتر بی تربیتش که کتکشم زد بچمو.خواهرم از گل نازک تر به بچه هام نمیگه.فرق میذارن به وضوح بدجنسم هستن.

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤

مامان بزرگا نوه های پسری رو خیلی دوست دارن

عمه ها برادر زاده ها رو خیلی 

ولی بنظر من چون بچه ها اهمیت میدن به اینکه کی با مادرشان خوبه یا بد

سمت مادری رو‌ ترجیح میدن

عادت های اتمی و اثر مرکب
نه عزیزم شما ندیدی.الان خواهرشوهرو برادرشوهر من خواهرزادشونو میذارن رو سرشون حلوا حلوا میکنن ولی پسر ...

واس من خاله هام شاید سالی دوبار حالمو بپرسن ولی عمه هام منو رو سرشون حلوا حلوا میکنن حتی عمه بزرگم از پول تو جیبی خودش میزنه به من میده

مهربون بودن معجزه میکنه❤️

واس من خاله هام شاید سالی دوبار حالمو بپرسن ولی عمه هام منو رو سرشون حلوا حلوا میکنن حتی عمه بزرگم ا ...

من عمه های خودمم خیلی مهربونن ولی نمیدونم چرا اینا اینجورین دلم برا پسرم میسوزه عین خنگا انقدم دوسشون داره.اون روز بهم میگه مامان عمه منو دوس نداره منو زده بمیرم براش 

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤

بچه های داداشم وقتی خاله هاشون زنگ میزنن  بچه ها امان نمیدن میگن عمی عمی 

ولی بعد که از روی صدا تشخیص میدن پشت گوشی عمه نیست فرار میکنن🤦‍♀️ دو سالشونه همش 

منو  خواهرمو خیلی میخوان حتی تو تولدشون همش دور منو خواهرم و دختر خواهرم بودن 

سمت خاله ها و مادربزرگشون نمیرفتن 

بنظرم هر جا محبت هست بچه به سمت اون محبته  کشیده میشن ،

همچین تو امضا میزنن کاربری دست دو نفره انگار ما  گفتیم شما دچار Multiple personality disorder هستی 😐😐😐😐حالا این هیچی یکی میبینی دیروز کانکت شده سریع تو امضا میزنه کاربریم مال فلان ساله 😑 خب که چی ⁉️⁉️ میخواید منم بزنم ( تازه وارد نیستم مال قبل تشکیل سایتم ) راحت میشی 🤨🤨🤨🤨