2777
2789

من

همین الان توی اون یکی تاپیک گفتم

دو سال پیش همین موقع ها داشتم شیمی میشدم یکی از اقوام همسرم که سن مادرمو داره ظاهرم رو مسخره کرد عمیقا دلم شکست و جزو معدود دفعاتی بود که نفرین کردم که الهی دلت بسوزه

امروز داشتم بخاطر بیماری لاعلاج شوهرش بهش دلداری می دادم. چند صد میلیون خرج کردن و جواب هم نگرفتن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یک بنده خدایی خیلی بمن زخم زبون میزدخیلی زیادالن بااینگه‌چنسال گزشته هروخت یادم میادجیگرم میسوزه..الن شوهرش زندانه وحکم‌اعدامش‌اومده ازته قلب براش دعامیکنم‌که نجات پیداکنه‌ولی تقاص حرفاشوداره پس‌میده

کی مثل من چوبش صدا نداره

من شوهرم خیلی بدی در حقم کرده،هر چی فداکاری کردم،از خودگذشتگی کردم،نخواستم،توقعم پایین بود،محبت کردم،احترام گذاشتم اون کلا برعکس رفتار کرد،همیشه زندگیم آرامش قبل طوفان بوده،ترس داشتم فردا چی میشه،چند سال دیگه تحمل میکنم،۲۱ساله میگم خدا ازت نگذره،واگذارت ب خدا،روز قیامت،به ابالفضل ولی هیچیم نمیشه

آره دقیقا بعد از چند ساعت تصادف کرد ......

تو شب تاسوعا از حضرت عباس خواستم  حقو به حق دار برسونه و دست از علمش گرفتم

قربان غیرتت یا عباس

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

هرکی رسید بهم بدی کرد

ولی هیچوقت تقاص پس نداد 

حتی خوشبختترم شد🤦🏻‍♀️

شاید حتما وقتش نشده 

نمیدونم

<کاش آغوشم به اندازه ی رنج هایت بود؛ عزیزم🫂🤍>.برای سلامتی نی نیم اگه میشه یه صلوات بفرستید ممنون🫰🏻

من تا الان چند نفر دلم رو شکستن مسخرم کردن و بدجور پاشو خوردن 

یکیشون که مغازش  کلا سوخت و کلی خسارت دید

یکی دیگشون کلی درگیری مریضی خانمش بود

یکی رو نفرین کردم فرداش قلبش درد گرفت

یکی هم نفرین کردم ورشکست شد

دعام زود گیرا نمیشه ولی نفرین کنم میگیره

۲ نفر رو از ته دلم نفرین کردم ولی هنوز نتیجش رو ندیدم