یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
حتما اولین بار میرید که اینحوری ناراحتی بعدا عادت میکنی نه بابا اسون بگیر بپر برو
دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
ااا فکر کردم تورو میبره چیزی نگو اگه فکر میکنی پسرونس چون زهر مارش میشه شخصیتتو خراب نکن اومد اگه زیر یه سقف نیستی چیزی نگو برای منم رفته اگه زیر سقفی اولین باره بازم چیزی نگو منم بعد عروسی گذاشتم رفت دیگه اخرین مسافرتش شد بعدش بگو زیر سقفیم من تنهام دوستدارم باهم همه جا خاطره داشته باشیم نه هرجا میری یاد خاطره خودتو دوستان باشی،سیاست داشته باش، اگه میدونی دختره بشورش قشنگ
دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم