2777
2789
عنوان

پر از دردم دردخیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 3253 بازدید | 138 پست
رمز میخواد بزنه درامنیتی ترین حالت ممکن میزنه

نه میخواستم یه برنامه بگم نصب کنی رو گوشیش  همه کارایی رو که با گوشیش انجام میده مثل تماس پیام واتساپ  وایستا ایتا وهمه رو حتی جاهایی رو که میره براتون می‌فرسته رو گوشیتون اما گوشیش باید  اندروید جدید باشه 

توجه توجه من اینجام که با تاپیکای متفرقه شوخی کنم  یکم حال وهوای گرفته سایت عوض شه.  بهرحال قصد وغرزی در بین نیست .اگه هم باعث شدم کسی ناراحت وآزرده خاطر بشه واقعا از صمیم قلب معذرت میخوام وعذرخواهی میکنم  انشاالله  که دل همتون شاد باشه وزندگی بر وفق مرادتون .
اولا من نداشتم رمزشو اثر انگشت من بود ولی الان از کرونا به بعدنه .اگر بدونی چقدر فداکاری کردم چقدر ب ...

میدونی سخترین بخش خیانت همینه ک فک میکنی تورو اخمق فرض کردنو بغل گوشت خیانت شده بهت 

نزار ادامه پیدا کنه ..مدرک جمع کن 

شوهر ک نباید رمز گوشیش از زنش پنهان کنه..شاغلی خودت چ نیازی بهش داری اگه بودنشو دوس داری این چ بودنیه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه میخواستم یه برنامه بگم نصب کنی رو گوشیش همه کارایی رو که با گوشیش انجام میده مثل تماس پیام واتسا ...

نه آیفون داره 

کاش یه روز بفهمم من نمیتونستم ،یاواقعا نمیشد.زنی خسته در دل تاریک شب به غم هایش به سرنوشتش به رنج هایش نگاهی کرد صبح موهای برفیش را محکم تر بست! متن دوم برای خودمه

میدونی سخترین بخش خیانت همینه ک فک میکنی تورو اخمق فرض کردنو بغل گوشت خیانت شده بهت نزار ادامه پیدا ...

اون به من محتاجه چون همه کارهاشو من میکنم حتی صبحانه چیده شده رو میز میرم سرکار.

انگار جادوم کرده

کاش یه روز بفهمم من نمیتونستم ،یاواقعا نمیشد.زنی خسته در دل تاریک شب به غم هایش به سرنوشتش به رنج هایش نگاهی کرد صبح موهای برفیش را محکم تر بست! متن دوم برای خودمه

بخصوص منی که قبل ازدواج حتی دوست پسر نداشتم فقط دنبال درس و باشگاه بودم

البته بعضی  ها هولن اگه بهترین میوه هم جلوشون باشه اون گندیده بیشتر بهشون مزه میده  ذاتشون اینه  

توجه توجه من اینجام که با تاپیکای متفرقه شوخی کنم  یکم حال وهوای گرفته سایت عوض شه.  بهرحال قصد وغرزی در بین نیست .اگه هم باعث شدم کسی ناراحت وآزرده خاطر بشه واقعا از صمیم قلب معذرت میخوام وعذرخواهی میکنم  انشاالله  که دل همتون شاد باشه وزندگی بر وفق مرادتون .
واتساپش گوشیش دستت بیفته بزن رو گوشی خودت

نمیشه شماره اون خط خاموشه به نام خودش هم نیست

نه آیفون داره

رو آیفون  نمیشه متاسفانه فقط اندروید 

البته بعضی ها هولن اگه بهترین میوه هم جلوشون باشه اون گندیده بیشتر بهشون مزه میده ذاتشون اینه

💔💔💔💔🖤🖤🖤🖤🖤🖤

چطور میتونی اخه از خودگذشتگی تا چ حد رهاش کن بترسونش یا بدونه

گفتم بهش ولی کولی بازی درآورد بهم گفت توهمی اسکول و.....دعوا حسابی تازه من رفتم معذرت خواهی کردم.البته این معذرت خواهی فقط برای گرفتن انتقامه خدا کمک کنه

چ برنامه ایه

شما هم مشکل دارین یا کنجکاو شدین آخه اصلا به درد کنجکاوی نمیخوره اعصابتون خورد میکنه با چیزایی که میبینی ومیشنوی 

چطور میتونی اخه از خودگذشتگی تا چ حد رهاش کن بترسونش یا بدونه

گفتم بهش ولی کولی بازی درآورد بهم گفت توهمی اسکول و.....دعوا حسابی تازه من رفتم معذرت خواهی کردم.البته این معذرت خواهی فقط برای گرفتن انتقامه خدا کمک کنه