2777
2789

منم ناامیدم و نیومدم امیدوارت کنم فقط تعریف کن خودتو خالی کن

بِسْمِ اللّٰهِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورٌ عَلىٰ نُورٍ ، کاش این همه از دسترسم دور نبودی!خورشید نبودی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه جا پسر قشنگم‌ و میبینم اما نیست یکسال و سه ماهه ندارمش هروز دلتنگ‌تر دیگه خسته م😭

منم یه کسیو خیلی دوست داشتم و الان ندارمش راهی هم ندارم 

بِسْمِ اللّٰهِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورٌ عَلىٰ نُورٍ ، کاش این همه از دسترسم دور نبودی!خورشید نبودی 
منم یه کسیو خیلی دوست داشتم و الان ندارمش راهی هم ندارم

سخته 😔شاید شمارو درک نتونم بکنم 

چون حس میکنم 

بزرگ‌ترین غم نبود فرزنده 

من خیلیییی راهها رو میرم تا آروم بشم 

ولی 

باز همه جا کیانمه💔

سخته 😔شاید شمارو درک نتونم بکنم چون حس میکنم بزرگ‌ترین غم نبود فرزنده من خیلیییی راهها رو میرم تا آ ...

آخی الهی بمیرم 

درد بزرگیه تا مدتها باید دوره سوگ رو بگذرونید مشاورا میگن هر از دست دادنی یه دوره سوگ رو میگذرونی به خودت اجازه بده ناراحت باشی جیغ بکشی امیدوارم این دوره رو زود تموم کنی

آخی الهی بمیرم درد بزرگیه تا مدتها باید دوره سوگ رو بگذرونید مشاورا میگن هر از دست دادنی یه دوره سوگ ...

من یکسال و سه ماهه سوگوارم تراپی میرم 

ولی داغ فرزند همیشه تازه س 

مامان بمیره برات 😭

من یکسال و سه ماهه سوگوارم تراپی میرم ولی داغ فرزند همیشه تازه س مامان بمیره برات 😭

خدا بهتون صبر بده